27282930

2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - Juli - August - September - Oktober - November - Desember

Seier i Anton Cup

02.11.2008

Vårt G14 deltok denne helgen i Anton Cup som ble arrangert av Bærums Verk. Etter innledende runder på lørdag var laget klar for finale mot Holmlia SK på søndag, dette ble en spennende finale som de avgjorde siste 15 minuttene.

Foran fra venstre; Herman, Gaute, Holstad, Jonas, Harald, Ola og Per Emil.

Bak fra venstre; Einar, Lars Christian, Kristian, Simen, Didrik, Trym, Martin, Oseth og Per Erik

Ikke tilstede; Sindre og Marcus

G14 deltok denne helgen i Anton Cup som ble arrangert av Bærums Verk. Planen var å få spilt mange kamper, få litt flyt i spillesystemer og samtidig gå for seier. Og det ble full klaff for laget. Etter et forholdsvis greit innledende spill, vant lagt semifinalen på lørdag ettermiddag og var klare for finale mot Holmlia på søndag. Kampen ble spilt på en noe glatt parkett som skapte litt problemer, samtidig som Holmlia ga full gass og ville "hevne" 2 tidligere tap mot oss denne sesongen. Det blir et kampforløp som forventet, vi spiller ball mens Holmlia jager og presser. Holmlia kommer best i gang og scorer i 1. minutt, og dette resultat holder seg perioden ut, vi er ikke helt fornøyd med vår egen innsats i denne perioden og lar oss bli stresset av Holmlia. 2. periode starter som første, med Holmlia mål i det første spilleminutt og våre gutter skjønner ikke helt hva som skjer. Det går 3 min før vi reduserer til 1 - 2 og gutta får igjen håpet. Minuttet etter er vi ajour med Holmlia og i løpet av det siste kvartert scorer vi fire ganger mot Holmlias ene mål og seieren er vel i havn. Flott helg, og bra innsats av alle gutta.

NOR 92 - Holmlia   6 - 3 (0 - 1, 6 - 2)