20212223242526
27282930

NOR 92 fosser videre!

26.10.2008

NOR 92 tok sin femte strake seier for sesongen da Grei ble slått med 7-4 i Apalløkkahallen i kveld. Tigers har med denne seieren fått en fantastisk fin start på sesongen og NOR 92's unge spillere viser så langt at de takler utfordringene meget bra.

NOR 92 og Steffen Løvlund (bildet) har fått en kanonstart på sesongen!

I kveld har det unge Tigers mannskapet igjen levert varene! Målscorere for Tigers var Thomas Lindgren (3), Simen Fjerdingstad (2), Steffen Løvlund (1) og Tobias Nilsson (1).

Trener Mikael Sjøqvist skriver i sin kommentar fra kampen at NOR 92 var det ballførende laget og at Tigers var meget gode og effektive særlig i den første perioden.

I starten på den tredje perioden hadde Grei drøye to minutter i overtall mulighet for å knappe innpå Tigers, men utrolig bra undertallsspill ble avgjørende for at de ikke fikk den reduseringen de behøvde. I stedet kunne Thomas Lindgren sette 7-4 når snaue 10 minutter gjensto og sikre NOR 92 to nye og viktige poeng.