20212223242526
27282930

NOR 92 slo Drammen

31.10.2008

Det knyttet seg stor spenning foran sesongens første lokalderby om NOR 92 skulle ta sin sjette strake seier eller om Drammen skulle påføre Tigers sesongens første poengtap. I en målfattig og jevn kamp trakk NOR 92 nok en gang den lengste strået og rykket samtidig fra våre naboer på tabellen.

Mikael Sjøqvist (bildet) kunne juble for to nye poeng og seier over Drammen i sesongens første lokalderby.

NOR 92 har i kveld slått Drammen med 4-3 (1-1, 1-0, 2-2) i Solberghallen og er dermed fortsatt det eneste laget i 1. divisjon Østlandet som har full pott.

125 tilskuere fikk se at Bjørn Pålsson ga NOR 92 ledelsen 1-0 etter halvspilt 1. periode. Drammen kom imidlertid tilbake og kunne utligne til 1-1 drøye tre minutter senere. Drammen viste et solid forsvarsspill, samtidig som NOR 92 ikke greide å kjøre opp tempoet i kampen.

I periode nummer to fikk vi kun se et eneste mål, Steffen Løvlund sørget for at Tigers ledet med 2-1 foran siste periode. Perioden bar preg av to lag som forsvarte seg godt. NOR 92 hadde ballen mest, men Drammen tettet godt igjen i eget forsvar.

Spenningen var til å ta og føle på foran siste periode. Etter drøye fem minutter fikk Drammen sjansen til å spille overtall og utnyttet muligheten glimrende og dermed 2-2 og ny spenning! Og da Drammen kun et drøyt minutt senere tok ledelsen 3-2 var det nok mange med høy puls i blått og hvitt på tribunen! Men NOR 92 slo raskt tilbake! Kun 56 sekunder senere utlignet Bjørn Pålsson til 3-3 også i spill fem mot fire og lokalderbyet levde i høyeste grad. I tillegg rakk Tommi Ahola og brenne en straffe rett etter NOR 92 utligning. Mot slutten av kampen pådro begge lag seg to utvisninger hver og med under to minutter igjen av oppgjøret, nok en gang i overtallsspill, gjorde Bjørn Pålsson dagen perfekt for hjemmelaget med sitt 4-3 mål for NOR 92.

Dermed vant Tigers det utrolig jevne og spennende lokalderbyet og holder følge med Målløs og Fredrikstad i toppen av tabellen.