27282930

2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - Juli - August - September - Oktober - November - Desember

NOR 92 tok sin tredje strake

14.10.2008

NOR 92 tok i kveld i mot bunnlaget i 1. divisjon, Akerselva. Det skulle vise seg å bli en tøffere kamp enn hva tabellen skulle tilsi. Akerselva bet godt i fra seg, spesielt i 2. periode, men NOR 92 kunne til slutt innkassere sesongens tredje strake seier foran 101 tilskuere i Solberghallen.

NOR 92's Alexander Jaksland (bildet) og de andre NOR gutta vant et jevnt oppgjør mot Akerselva med 6-3.

Vi har fulgt kampen live fra Solberghallen.

1. periode
Kampen er i gang og NOR 92 tar kommanden fra start. Akerselva er frempå med noen farlige kontringer.

Vi har spilt i 12.16 da Paolo Caroprese sender Akerselva i ledelsen med 1-0.

Vi har spilt 17.28. NOR 92 utikner til 1-1 etter scoring av Bjørn Pålsson, assistert av Thomas Lindgren.

NOR 92 får sjansen til overtallspill for tredje gang i denne første perioden. Ulrich Falkeid må en tur i fryseboksen etter at han får en 2. min. utvisning for gjentatte forseelser. Klokka viser 19.09.

NOR 92 bruker sjansen godt og etter 19.23 tar hjemmelaget ledelsen i oppgjøret. Alexander Jaksland serverte Steffen Løvlund på blank kasse og dermed 2-1 til Tigers. Resultatet står seg ut perioden og NOR 92 kan fortjent gå i garderroben med en 2-1 ledelse.

2. periode
2. periode er i gang!

NOR 92's Thomas Lindgren får 2. min. utvisning etter 20.42

Akerselva utlikner til 2-2 i det påfølgende overtallsspillet. Målscorer Erik Lundin. Tiden for målet var 21.57.

PANG! Alexander Jaksland snapper ballen i Akerselva's forsvar og dermed 3-2 til hjemmelaget! Tiden for målet var 26.33.

27.01, NOR 92 i ledelsen med 4-2! Målscorer Thomas Lindgren som lager sesongens første mål. Assist fra Alexander Jaksland.

Akerselva slår tilbake. Tre mål på ca. 1 minutt! 4-3 etter 27.37, scoring av Emil Kristiansson.

Utvisning for NOR 92. Magnus Hamarstrøm får 2. min for hardt spill. Overtallsspill for Akerselva. Kjempesjanse for NOR 92 i undertall. Skuddet treffer en kølle i det Simen Fjerdingstad skal sette ballen bak en utspilt Akerselva keeper. NOR 92 rir av undertallsspillet.

Akerselva har tatt initiativet i kampen etter at NOR 92 var best i 1. periode. Vi har spilt i 15.05 av perioden da Akerslva brenner over på åpent mål, kjempesjanse!

Perioden avsluttes med overtallsspill for NOR 92. En kjempesjanse noterer vi for hjemmelaget da ballen går mellom beina på keeper, men ruller ikke over streken.

NOR 92 går til pause med ledelsen 4-3. Akerselva kom bedre med i denne perioden. Sjansene var nogenlunde jevnt fordelt i en periode som endte med 2-2.

3. periode

Siste perioden er i gang. Kan hjemmelaget ta hjem sin tredje seier for sesongen eller tar Akerselva sin første seier for sesongen? NOR 92 starter perioden med spill 5 mot 4.

30 sekunder ut i siste periode og NOR 92 opp i ledelsen 5-3. Målscorer Alexander Jaksland, assistert av Steffen Løvlund.

Langskudd fra Akerselva, ikke hardt, men det treffer stanga! Ny kontring fra Akerselva, Christian Kolderup rydder opp.

PANG!!! Thomas Lindgren klinker ballen opp i vinkelen fra 10 meter! Assist fra Steffen Løvlund. Vi har spilt i 46.39.

47.51, Akerselva får sjansen i overtallsspill etter at Magnus Hamarstrøm pådrar seg en ny 2 .min for hardt spill. Akerselva skaper ingen store muligheter i overtallsspillet. NOR 92 er fulltallige.

8 minutter gjenstår av kampen. NOR 92 leder fortsatt med 6-3. Skal Tigers ta en ny 2 poenger?

53.22, 2 min. utvisning for Akerselva, feil bytte.

Kampen er slutt. NOR 92 har slått Akerselva med 6-3. Ingen kjempekamp av hjemmelaget, men utrolig sterkt å vinne på en middels dag!