20212223242526
27282930

Slo Bærums Verk i siste testen

12.09.2008

NOR 92 slo Bærums Verk med 7-5 i siste testen før seriestarten hjemme mot Korsvoll om snaue to uker. Hjemmelaget fikk en marerittstart, men løftet seg utover kampen og mot slutten så det riktig bra ut.

Håkon Dahler Nordlid (bildet) hadde en bra dag på jobben da han var sist på 4 av NOR 92's 7 mål.

NOR 92 fikk en fryktelig dårlig start i gårsdagens oppgjør mot Bærums Verk i Solberghallen. Allerede etter 1.13 lå ballen i nota bak NOR-keeper Christian Kolderup. Før perioden var halvspilt var Bærums Verk i føringen med 3-0, noe som også sto seg til den første periode pausen.

I andre periode så det ut som den dårlige trenden skulle fortsette. Allerede etter drøye to minutter av perioden var Bæringene i ledelsen med 4-0. Men NOR gutta våknet etter hvert opp fra dvalen og kunne fortjent redusere til 1-4 etter at Håkon D. Nordlid ble servert av Alexander Jaksland. NOR 92 scoret ytterligere to ganger i løpet av perioden ved Håkon D. Nordlid og Alexander Jaksland og dermed sto det 4-3 til Bærums Verk foran den siste perioden.

I tredje periode så det ut som NOR 92 virkelig hadde funnet formen. Bærums Verk ble presset tilbake på banen og det var absolutt ikke ufortjent at NOR 92 utliknet til 4-4, selv om det var en av historiens merkeligste selvmål som førte til dette. Drøye halvspilt av siste periode tok derimot Bærums Verk ledelsen mot spillets gang, men NOR 92 reiste seg nok en gang og laget tre mål de siste seks minuttene av kampen. Målscorere var Håkon D. Nordlid ganger to og Thomas Lindgren i åpent mål 20 sekunder før slutt. Dermed 7-5 til NOR 92 i siste test før seriestart.

PS! Begge lag stilte med redusert mannskap, men det var nok Bærums Verk som var mest lidende av dette. Hjemmelaget manglet Christopher Jaksland, Henning Larsson og Magnus Hammarstrøm av forskjellige årsaker.