27282930

2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - Juli - August - September - Oktober - November - Desember

Glem dette gutter!

10.12.2009

Det ble en helsvart aften for hjemmelaget i Solberghallen. Sarpsborg vant med klare 9-4 uten å overbevise noen, det sier litt om hvor svak prestasjonen til hjemmelaget var. Nå er det om å gjøre å nullstille hodene før årets siste bortekamp mot Nidaros i Trondheim.

Det var en meget skuffet Mikael Sjøvist (bildet) som måtte seg at hans gutter ble slått med 9-4 av Sarpsborg.

NOR 92 kollapset mot Sarpsborg (dtTV)

Vi annonserte en tøff kamp med mange dueller - det ble det ikke...

Det ble den svakeste eliteseriekampen vi har sett i Solberghallen på svært lenge. Like skuffende var det at kun 74 tilskuere hadde møtt opp for å følge kampen. Dette er  det dårligste publikumstallet for hjemmelaget på mange sesonger.

Kollektiv kollaps for NOR 92 (dt.no)

Hjemmelaget åpnet strålende og tok ledelsen med 1-0 etter kun 3.26 ved Jesper Gøransson. Etter 6.57 øker Tobias Hulterstrøm til 2-0 og det så ut til å gå mot en meget hyggelig kveld i Solberghallen. Helt til noen dro ut kontakten... Hva som skjedde etter dette er det nok mange som vil ligge våkne i kveld å fundere på. Fra 12.00 til 13.12 hadde Sarpsborg utlignet NOR 92's ledelse og dermed 2-2 etter en periode.

Hva som er feil med NOR 92 i starten på enkelte perioder vet ikke vi, men nok en gang ble det en skrekkstart, etter 1.34 av perioden sto det 2-3 og før det var gått 10 minutter av perioden ledet Sarpsborg hele 5-2. Senere økte Sarpingene til 6-2, før Tigers avsluttet perioden med 3-6 og et lite håp foran sisteperioden.

Dette håpet ble slukket etter halvspilt sisteperiode da Sarpsborg avgjorde kampen med sitt 3-7 mål. Selv om Tigers reduserte til 4-7, avsluttet Sarpsborg med to nye mål og vant fortjent med 9-4 mot et NOR-lag som presterte under pari - årsverste med klar margin mener vi.

Sarpsborg var nemlig ikke veldig gode og NOR 92 møtte her en motstander de absolutt skulle hatt gode muligheter til å slå. Når så ikke skjedde er det all grunn til å gå i seg selv, nullstille og ta opp hansken allerede neste helg i den avgjørende kampen mot Nidaros. Med tap her blir julen alt annet en lys.

Vi har troa på at gutta reiser seg, er MEGET revansjesugne og fokuserte om en drøy uke i Trondheim.