27282930

2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - Juli - August - September - Oktober - November - Desember

Full kontroll!

22.02.2009

NOR 92 fortsatte der de slapp mot Drammen i ettermiddagens oppgjør mot fysisk sterke Hasle/Løren. Selv etter at bortelaget tok ledelsen malte NOR-maskineriet videre og som vanlig ble det etterhvert uttelling.

Det ble seier og to nye poeng for Alexander Jaksland (bildet) og Tigers i ettermiddagens oppgjør i Solberghallen.

Magi i seks minutter (dt.no)

Det var Hasle/Løren som scoret det første målet i ettermiddagens oppgjør i Solberghallen. Dette til tross for at det var hjemmelaget som hadde et solid spillemessig overtak. Det manglet ikke på sjanser, men Hasle/Løren jobbet bra i sin defensiv. Tross for at det buttet litt i starten, malte NOR-gutta videre og etterhvert så løsnet det også i målprotokollen. NOR 92 utlignet til 1-1, et reslutat som også sto seg til pause.

I andre periode fikk Tigers gutta hull på byllen. Målene rant inn jevnt og trutt og innen perioden var sluttspilt så ledet NOR-gutta med hele 7-2 etter knallsterke 6-1 som periode resultat. Mye bra spill som ble servert et for dagen stort publikum i Solberghallen!

I starten av den tredje perioden skulle NOR 92 spille 3 mot 5 og Hasle/Løren utnyttet muligheten meget bra. 7-3 og 7-4 kom i rask rekkefølge før NOR 92 igjen sa takk for følge og økte til 9-4. På slutten ble det kanskje litt for mye Hawaii og i stedet for å sette spikeren i kista fikk Hasle/Løren to nye "trøstemål" mot slutt. Dermed fikk Tigers revansje for det eneste laget som hittil i sesongen har lykkes i slå NOR 92. Tross at Tigers slapp inn to unødvendige mål mot slutten, holdt NOR 92 målforskjellen uforandret i forhold til Målløs som lørdag slo bunnlaget Korsvoll 8-5.

Neste oppgave for NOR 92 blir Bækkelaget, som i ettermiddag tapte med 5-4 for Fredrikstad på bortebane.