20212223242526
27282930

Knepen seier mot Bækkelaget - fortsatt serieleder

28.02.2009

Det som på forhånd ble tippet og bli en vrien kamp for NOR 92 ble akkurat det. Etter en uvanelig målfattig første periode hvor NOR 92 ledet 1-0, kom Bækkelaget sterkt tilbake i 2. periode, utlignet og tok ledelsen i starten på siste periode og satte press på serielederen.

Bjørn Pålsson ble matchvinner da han snaue to minutter før slutt sørget for 5-4 til NOR 92.

NOR 92 kom til Bækkelagshallen med et mål for øyet - to nye poeng og fortsatt serieledelse. Med kun tre kamper igjen å spille av årets 1. divisjon Østlandet teller ikke stilkarakterer, kun poeng og mål.

Tigers fikk den beste starten på oppgjøret og kunne gå til den første pausen med en 1-0 ledelse. Det ble meldt om et tett og spennende oppgjør fra Bækkelagshallen. Hjemmelaget hadde tydeligvis bestemt seg for å gjøre livet surt for Tigers-gutta.

Etter at 10 minutter var passert i den andre peridoen ledet fortsatt NOR 92 med 1-0, før kampen snudde. Etter 30.40 på kampuret utlignet hjemmelaget til 1-1 i en så langt uvanelig målfattig forestilling. Dette resultatet sto seg perioden ut og for de i blått og hvitt på tribunen ventet 20 nervepinnende minutter i siste periode.

Etter ca. 43 minutter skjer det som mange fryktet. Bækkelaget er i føringen med 2-1. Hva nå Tigers, skal vi bli vitne til sesongens andre tap? Men Tigers viser nok en gang styrke! Utligner til 2-2 og tar ledeslen med 3-2 i undertallsspill med Bjørn Pålsson. Men Bækkelaget har ingen planer om å gi seg og skaper ny spenning med 3-3 ca. 9 minutter før slutt. Så med ca. 6 minutter igjen slår Tigers tilbake og leder med 4-3, men den som trodde dette skulle bli sluttresultatet tok feil. Bækkelaget kom nok en gang tilbake og det som ut som kampen skulle ende med 4-4 og poengtap for NOR 92. Så, med ca. 1,50 igjen på lystavla dukket han opp igjen. Bjørn Pålsson sørget med sin 5-4 scoring for at to utrolig viktige poeng ble med hjem til Solberghallen.

I toppoppgjøret mellom Målløs og Fredrikstad vant hjemmelaget i dag med 10-6.

To kamper gjenstår av årets sesong. Neste søndag kommer største utforderer til seriemesterskapet, Målløs på besøk til Solberghallen og i siste serierunde reiser NOR 92 til Fredrikstad for å møte serietreeren. Med seier mot Målløs i Solberghallen er NOR 92 seriemestere.

Nå er det bare å moblisere, fylle Solberghallen til siste plass og gi gutta den støtte de fortjener i årets siste hjemmekamp. Skal vi håpe på 400 tilskuere!?