20212223242526
27282930

Historisk seier!

25.11.2009

I kveld sto NOR 92 for en historisk seier når de gjestet Greåker på bortebane i Tindlundhallen. Foran kampen sto statistikken så til de grader på Greåkers side med 21 seire på 21 forsøk. Forsøk nummer 22 falt i grus for Greåker!

Jesper Gøransson(bildet) lagde tre av målene og ble kåret til beste NOR-spiller da Tigers slo Greåker i Tindlundhallen.

Den perfekte gaven for Sjøqvist (dt.no)

Live oppdatering fra Greåker - NOR 92

NOR 92 startet kampen mot Greåker bra, men i løpet av 40 sekunder etter at vi hadde spilt i snaue sju minutter, var Tigers gutta i det gavmilde hjørnet og serverte Greåker to sjanser de ikke kunne misse på og dermed programmessig 2-0 til hjemmelaget. Mange i Geriljan lurte der og da på hvordan dette skulle gå...

Les hva greakeribk.no skrev foran kampen.

Men, så viste NOR-gutta moral! De kjempet seg mesterlig inn i kampen igjen og helt fortjent kunne Thomas Lindgren redusere til 1-2 etter 11.34. Greåker hadde ballen mest i 1. periode, men NOR 92 var stadig frempå med sine superfarlige kontringer. Helt greit at hjemmelaget ledet etter de første 20 minuttene.

Video fra kampen Greåker - NOR 92 (f-bTV)

I andre periode fikk se et offensivt NOR 92 lag. NOR 92 fikk en bra start da Jesper Gøransson lagde sitt første av tre mål denne kvelden allerede etter 3.46 av perioden. Men Greåker tok tilbake ledelsen kun to minutter senere etter scoring av veteranen Willy Fauskanger. Etter dette handlet det meste om NOR 92. Jesper Gøransson gjør sin andre scoring for kvelden kun 7 sekunder etter at Greåker tok ledelsen, før samme mann gir bortelaget 4-3 kun 50 sekunder senere! NOR 92 fortsatte å kjøre på i 2. periode og helt fortjent kunne Thomas Lindgren sende bortelaget opp i 5-3 etter 28.30. Dette sto seg perioden ut og de tilreisende fra Geriljan startet å håpe på en historisk seier.

Tredje strake hjemmetap (greakeribk.no)

Som forventet kom et tent Greåker lag på banen i 3. periode med høyt press. Selv om Greåker hadde ballen klart mest i siste perioden, hadde Tigers mer enn nok store sjanser til å øke sin ledelse, noe de også gjorde da Tobias Hulterstrøm men en vakker backhand løftet ballen iskaldt over Greåker keeperen og sendte borte laget opp i en 6-3 ledelse etter spilte 47.47 av kampen. Greåker fortsatte å presse på for en redusering og fikk den også etter 51.04. Foranledningen til scoringen var en soleklar hands som dagens forøvrige gode dommerne ikke fikk med seg. Etter denne scoringen forsøkte Greåker i sluttminuttene å ta ut keeperen og spille 6 mot 5 uten at det ga uttelling. Dermed kunne NOR 92 juble for sin første seier over Greåker i en seriekamp noensinne.

Andre strake tap (sa.no)

Honnør skal samtlige 17 spillere i troppen ha! NOR 92 spilte i store perioder på tre femmere og samtlige spillere bidro med en fantastisk laginnsats. NOR 92 står nå med 10 poeng på 9 spilte kamper.

Kampfakta og Sjøkans kommentarer finner du her!

PS! NOR 92 slo også Greåker i årets EXEL TIGER CUP og har dermed slått Østfold laget i to møter i år!