27282930

2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - Juli - August - September - Oktober - November - Desember

Innfridde i hjemmepremieren!

11.10.2009

NOR 92 innfridde i hjemmepremieren og slo Slevik foran over 250 tilskuere i Solberghallen i ettermiddag. Etter en knallstart på kampen med 1-0 før halvminuttet var gått lå alt til rette for hjemmelaget!

Niklas Karlsson ble kåret til NOR 92's beste spiller og scoret 4 mål i sin hjemmedebut for Tigers.

NOR 92 sesongdebuterte i Solberghallen foran nesten 250 tilskuere i ettermiddag og innfridde med seier 9-5. I anledingen hjemme debuten i Elitserien hadde klubben invitert aldersbestemte spillere med familie på gratis inngang. De og de øvriget tilskuerne fikk se et publikumsvennlig oppgjør med hele 14 mål.

NOR 92 fikk en drømmestart på kampen da målmaskinen Thomas Lindgren satte ballen utagbart opp i krysset etter allerede 29 sekunder av kampen. Etter drøye 6. minutter fikk Tigers sjansen til å øke ledelsen til 2-0 da de fikk tildelt straffe. Alexander Jaksland som til vanlig er ganske så sikker på straffer la dessverre den utenfor mål og dermed sto det fortsatt 1-0 til hjemmelaget. Etter 9.14 var det Slevik som fikk uttelling. Morten Bye satte ballen i krysset og dermed sto det 1-1 på tavla. Etter 16.37 var det hjemmelaget som fortjent fikk uttelling etter at Jesper Gøransson ga hjemmelaget ledelsen 2-1. NOR 92 var gode i slutten på 1. perioden og fikk uttelilling etter 19.14 da Alexander Jaksland revansjerte straffe missen og sendte NOR 92 opp til 3-1 som også sto seg til pause.

I 2. periode var det Slevik sin tur til å få en drømmestart! NOR 92 pådro seg en 2. min. utvisning allerde etter 1.22 av perioden. NOR 92 klarte nesten å ri av undertallsspillet, men med kun 1 sekund igjen av utvisningen reduserer Slevik til 2-3 og dermed var det ny spenning i kampen. Etter 28.16 av kampen var det NOR 92's tur til å spille 5 mot 4. Men det var ikke mer enn i 20 sekunder da hjemmelaget også pådro seg en 2. min. utvisning og dermed spill 4 mot 4. Kampen sto etter dette og vippet og Slevik var absolutt mer med i spillet enn hva som var tilfellet i 1. perioden. Men NOR 92 ga Slevik litt å tenkte på da Niklas Karlsson smalt et lavt skudd helt ute fra vantet rett i kassa etter 32.38 og dermed 4-2 til Tigers. NOR 92 fortsatte og sette sjansene og etter 33.31 var det Thomas Lindgren som økte til 5-2 i overtallsspill etter at Slevik's Asbjørn Randall Aa fikk 2. min. for en takling mange mente kvalifiserte til en 5. min. utvisning. Etter 34.19 fikk NOR 92 en gyllen mulighet til å punktere kampen da Slevik pådro seg en ny 2. min. utvisning. Med hva som skjedde i dette powerplayet er nok ikke NOR-trener Mikael Sjøqvist særlig fornøyd med! Slevik fikk sjansen i undertall til å redusere til 3-5 et resultat som står seg ut perioden.

I siste periode fikk Slevik en kanonstart da de etter kun 55 sekunder av perioden reduserer nok en gang. 4-5 og spenningen er igjen på topp i Solberghallen. Slevik presser NOR 92 tilbake på banen i starten på sluttperioden og jager utligningsmålet. Men så etter 47.09 er det Simen Bendiksen som gir hjemmelaget ro med sitt 6-4 mål. Men det skulle ikke vare lenge da Slevik etter 48.25 reduserer til 5-6 ved Fredrik Aahlberg. Så etter 49.11 slår NOR 92 igjen tilbake, nok en gang er det Niklas Karlsson som er sist på ballen og dermed 7-5 til NOR 92 med drøye ti minutter igjen å spille. Mot slutten av kampen er det liten tvil om hvor seieren vil ende. NOR 92 tar over mer og mer av banespillet og øker til 8-5 med 51.36, målscorer nok en gang Niklas Karlsson. Så etter 53.24 setter Jesper Gøransson spikeren i Slevik kista og setter 9-5 som også ble sluttresultatet.

Trener Mikael Sjøqvist var selvfølgelig fornøyd med seier i hjemmepremieren, men ikke like fornøyd med spillet i perioder av kampen.

Her finner du kampfakta og Sjøkans kommentarer!