20212223242526
27282930

Flott avslutning på sesongen for G15!

05.04.2010

Målsettingen for sesongen var NM sluttspillet, og det ble tidlig klart for oss at gutta var et av de beste lagene i regionen! Når man kommer til et NM sluttspill har man flere mål, det første var å komme til semifinale og deretter kan alt skje! For G15 ble det stopp i semifinalen, hvor de tapte 5-2 for Sveiva!

Bak; Lars Christian, Fredrik, Magnus, Jørgen, Trym, Didrik og Øyvind. Midt; Ola, Tommy, Eirik H, Per Emil, Harald Andreas, Simen og Eirik O. Foran; Simen, Martin og Henrik. Ikke tilstede; Jonas, Sindre og Herman.

G15 laget består av spillere født i 1994 og 1995, samt 2 keeper hospitanter fra 1997 laget. Laget har jobbet sammen i mange sesonger og utviklingen av enkelt spillere og laget har skjedd gradvis og dette har gitt resultater hvert år.

Som regjerende regionsmester, stilte vi i forsvarsposisjon ovenfor alle motstandere og var det laget alle skulle måle seg mot og slå. Serien har vært jevn spilt og vi har måttet heve oss flere nivåer mot de beste motstanderne, selvom vi føler at vi ikke helt klart å ta ut potensialet mot Sveiva som det eneste laget som har slått oss i regionen i år. Men vi får sette oss flere mål for fremtiden!

Palmehelgen deltok vi i NM sluttspill for G15, og vi hadde fått både en favoritt og outsider i de første kampene!

NOR 92 - Sarpsborg, møter storfavoritten i første kamp og gir dem øyeblikklig hard kamp. Sarpsborg fører nok ball mest, mens vi utnytter våre sjanser veldig bra og leder 2-1 til pause. Sarpsborg utligner i starten av andre periode og legger et stort press på oss. Midtveis i perioden glipper vi litt i ved et par anledninger og Sarpsborg får 2 mål ledelse og kan kontrollere hjem seieren. Tap 3-6.

NOR 92 - GIF Fighters, dette var og ble en avgjørende kamp. Begge lagene starter nervøst, og det skapes bare en del halvsjanser, etter 14 min slurver vi ved et par anledninger og GIF kan kontrollere inn en 2-0 ledelse til pause. Vi var nok rimelig utladet etter første kampen i dag. Andre periode ble helt anderledes, vi tok over spillet og styrte spillet fullstendig og lot bare GIF få sporadiske fremstøt. Vi vinner denne perioden 5-2 og kampen 5-4. Veldig bra andre periode!

Nå hadde vi igjen to "transport" etapper, men vi var avhengig av å gjøre mål, mange mål for å sikre semifinaleplassen selv. Første kamp var mot Ajer, også her startet vi litt fomlete, men hadde kontroll hele veien. Vinner tilslutt 7-2.

Siste kamp i sluttspillet er mot Lye, her spiller vi egentlig veldig bra periodevis, men slurver også en del på offensivt og defensivt. Vi scorer jevnt og trutt mål. og vinner tilslutt 18-2. Forutsetningen før siste kamp mellom GIF Fighters og Sarpsborg var enkel, vinner GIF med mer enn 2 mål er vi ute av NM. Den historien kjnner vi alle sammen.

Søndag og klart for semifinale mot Sveiva! Vi stiller godt forberedt, men litt slitne og mørbanket etter gårsdagens kamper. Dette ble en tett og tøff kamp, Sveiva er dyktige på sitt enkle og tidvis effektive spill. Vi la oss for første gang litt lavere mot dem defensivt og lot de føre ball, mens vi satset på hurtig overganger. Dette lykkes vi med tidvis, men er både litt uduktige og uheldige i avslutningsfasen, samtidig som vi slipper inn et par enkle mål. Skuddstatiskken i kampen blir 16-14 til Sveiva, resultat blir 5-2 til Sveiva. Fortjent, ja når man vinner med 3 mål er man bedre!

Hovedtrener Einar Røstgård; Jeg er stolt av hva disse gutta har prestert gjennom årene, gutta har vist at det bor mye innebandy i hver enkelt en av dem, vi har et godt lag som elsker å måte gode lag! Da hever vi oss, og presterer vår beste innebandy. Innsatsen til gutta ble kronet med en semifinale i NM (hvor vi ikke hadde marginene på vår side) og det står det respekt!