20212223242526
27282930

Seier og tap for Tigers på åpningsdagen

27.08.2010

Fredagens kamper for NOR 92 endte med en seier og et tap. Klubbens G17 lag gjorde en fin innsats mot storfavorittene Sveiva og måtte se seg slått med 5-1, mens herrelaget knuste Bakklandet fra Trondheim med hele 7-1

NOR 92-kaptein Tobbe Nilsson (bildet) scoret to mål i løpet av et minutt da Bakklandet ble slått 7-1.

NOR 92's G17 lag gjorde i følge trener Ulf-Ståle Evensen en god match mot kanskje Norges beste G17 lag, Sveiva i sin åpningskamp. Evensen forteller til nor92.com at gutta spilte for hverandre og at han matchet laget med tre rekker hele kampen. Selv om det ble tap 5-1 var Evensen fornøyd med resultatet.

NOR 92's A-lag var spente på motstanden fra hardtsatsende Bakklandet i sin første kamp. Det skulle raskt vise seg at Tigers hadde langt mer tempo og ballkontroll en sine motstandere fra Trondheim. Bakklandet hadde i store perioder problemer med å spille seg ut av eget forsvar og at det kun sto 2-0 til pause var flatterende.

Med det løsnet skikkelig utover i siste perioden og tilslutt kunne Tigers notere seg for en solid 7-1 seier i turneringens første kamp.

Målscorere for Tigers var: Simen Bendiksen 2, Tobias Nilsson 2, Mikael Sandin 1, Bjørn Erik Torgersen 1 og Sondre Røstgård 1.