20212223242526
27282930

Smell mot Bækkelaget

20.08.2010

I kveld var det ventet langt tøffere motstand for Tigers da Bækkelaget gjestet Solberghallen for hjemmelagets tredje treningskamp denne sesongen. Bækkelaget som er nyopprykket i Eliteserien foran denne sesongen viste at de blir å regne med i årets Eliteserie.

Simen Bendiksen (bildet) noterte seg for en nettkjenning mot Bækkelaget da NOR 92 gikk på sesongens første tap.

Etter to seire mot Råde og Holmlia, kom nyopprykkede Bækkelaget til Solberghallen med ambisjoner om å bite godt fra seg og det var akkurat det de gjorde. Tigers gikk på sin første smell for sesongen og måtte seg seg slått av et hardtarbeidende og kompakt Bækkelaget mannskap

NOR 92-Bækkelaget 2-6 (0-2, 0-4, 2-0)
Mål: Simen Bendiksen og Mikael Sandin.

Slik spillte NOR: Kjetil Hedenstad/Christian Kolderup (sto halve kampen hver)
Backer: Per Brandt/Tobias Hulterstrøm/Magnus Hammarstrøm (satt på benken en periode hver), Fredrik Ullern/Jonas Sandberg.
Center: Tobias Nilsson/Bjørn Erik Torgerssen.
Forwards: Simen Fjerdingstad/Mikael Sandin, Kristian Becher/Simen Bendiksen, Sondre Røstgård, Julian Agyemang.

Trener Mikael Sjøqvist oppsummerer kampen slik: "Etter to strake storseier kom vi ned på jorden igjen. Kampen mot Bækkelaget blev en bra kvittering på vad vi må fortsette jobbe med.

Vi hade mye boll i første perioden og jeg synes at der var mye positivt. Vi beveger oss riktig og prøver at spille med høyt tempo. Problemet var bare at kvaliteten på passningene var alltfor dårlig og det gjorde at vi aldrig helt kom dit vi ville. Både første og andre perioden preges av at vi ikke får til passningsspillet. Dessuten er vi alltfor snille i forsvarsspillet. Fire av seks mål kommer til inne i målområdet. Det er alltfor dårlig og noe vi må gjøre noe med så fort som bare mulig.

Det positive med kampen var at vi vinner den tredje perioden. Det viser at vi kan heve oss og jobbe oss in i kamper. Resultatet 2-6 sier ikke allt om kampen. Vi var det lag som hade mest ball, men slapp in alltfor enkle mål samtidigt som vi slet at komme til noen farlige målsjanser mot et kompakt og bra Bækkelaget. Jeg bryr meg fint lite om resultatet, men fikk en hel del nye svar på visse spørsmål og jeg vet nå vad vi må jobbe vidare med. Så selv om det alltid er trist at tape gav den her kampen meg ganske mye.

Ska også gi skryt til Bækkelaget. De blir helt klart at se opp med i årets elitserie".

Neste test for NOR 92 blir i vår egen EXEL TIGER CUP neste helg hvor motstanden på veien mot et eventuellt sluttspill også blir tøff!