20212223242526
27282930

Fire minutters kortslutning...

18.02.2010

NOR 92 har i kveld tapt kampen mot Greåker med 3-8 i Solberghallen. Etter en forrykende start på kampen, gikk sikringen og det ble totalt mørkt i ca. fire minutter. I løpet av denne perioden ble kveldens kamp i Solberghallen avgjort til Greåkers fordel.

Mads Normann (bildet) og de andre gutta i Tigers klarte ikke å slå Greåker for tredje gang denne sesongen.

NOR 92 tapte i kveld den viktige hjemmekampen mot Greåker med 3-8 (1-3, 1-5, 0-0).

Etter en fantastisk bra åpning på kampen hvor Tigers tok ledelsen med 1-0 før minuttet var spilt og tok helt luven av Greåker de første 7-8 minuttene, kom de raskt ned på jorden igjen da Greåker for enkelt fikk inn tre fulltreffere i 1. periode. Ved det første målet hadde NOR 92 uflaks. Skuddet tok på en NOR-forsvarer og forandret retning før det gikk inn bak en utspillt Kolderup i NOR-målet. Ved de to neste målene er NOR 92 alt for gavmilde og gjør for enkle feil. Selv om 3-1 til Greåker etter de første tjue minuttene var i overkant, var det ingenting mot det marerittet som hjemmelaget skulle få oppleve i starten på periode to...

Fra 23.07 til 26.49 ble kveldens kamp avgjort. Hva som skjedde med hjemmelaget i denne perioden skjønner vi fortsatt ikke, men dette må ha vært de svarteste fire minuttene denne sesongen!? Greåker fikk plutselig lov til å gjøre alt de forsøkte seg på og kunne uforstålig enkelt gå fra 3-1 til 8-1 i løpet av denne perioden og kampen var selvfølgelig avgjort! Før perioden var slutt reduserte NOR 92 to ganger og dermed sto det 3-8 på lystavla foran de siste tjue minuttene.

Nærmere sikker sluttspillplass (Sarpsborg Arbeiderblad)

I siste periode skjedde det ikke all verden. NOR 92 prøvde, men lyktes ikke denne gangen med noen snuoperasjon, mens Greåker på sin side "drepte" kampen som faktisk endte 3-8 etter en målløs siste periode som ikke var noe å skrive hjem om.

Det er fortsatt gode sjanser for at NOR 92 kan nå et NM sluttspill, men da må gutta riste av seg denne skuffelsen, finne tilbake til taktene de viste mot Tunet og Gjelleråsen, samtidig som noen resultater må gå Tigers vei kommende helg.