20212223242526
27282930

Tigers klare for NM sluttspill!

27.02.2010

NOR 92 har i ettermiddag slått serietoer Fjerdingby på bortebane med 8-6 og er med dette resultatet klare for NM sluttspillet. Med denne seieren endte Tigers på 23 poeng og tar en sterk 7. plass i en superjevn Eliteserie, hvor Sarpsborg får en tidlig sommerferie da de tapte mot 6-2 for Greåker, mens Gjelleråsen slo Nidaros og sikret seg den siste sluttspillplassen.

NOR 92 kan juble for en plass i NM sluttspillet etter at Fjerdingby ble beseiret på bortebane i ettermiddag.

Fjerdingby hadde ingenting å spille for i denne kampen, men sølvlaget ville sevlfølgelig avslutte serien med en seier på hjemmebane. For NOR 92 var forutsetningen klar nok, kun seier ville holde da Gjelleråsen møtte svake Nidaros i siste serierunde.

Vant da det gjaldt (Drammens Tidende)

Etter de første tjue minuttene var det hjemmelaget som ledet med 4-3 og etter 40 spilte minutter ledet fortsatt Fjerdinby med ett mål etter at midtperioden endte 2-2.

I siste periode derimot kom Tigers sterkt tilbake og vant perioden med 3-0 og dermed kampen med 8-6. En fortjent seier til NOR 92 som nå kan forberede seg på NM kvartfinaler og vi kan love at gutta ikke er fornøyd med bare å ha kvalifisert seg for kvart'n, nå er hver kamp en cupfinale hele veien!

Målscorere for Tigers var Alexander Jaksland (3), Mathias Knutsen (2), Tobias Johansson (2) og Jesper Gøransson (1).

Skuddstatistikken viste også at NOR 92 var best og at vi vant denne med 30-21.

Kriget i senk (Fjerdingbyibk.com)

NOR 92 skal møte Tunet i en kvartfinale serie over tre kamper. Tunet hadde i kraft av at de vant Eliteserien muligheten til å velge motstander blant lagene fra 5-8 i Eliteserien og valgte altså NOR 92. Et valg de kanskje skal få angre på...