20212223242526
27282930

Surt tap i sluttsekundene

19.01.2010

NOR 92 kom under med 0-4 i den tøffe bortekampen mot Sveiva, men etter nok en sterk opphenting mot slutten klarte Tigers nesten å få med seg et viktig bortepoeng. Dessverre holdt det ikke helt hjem denne gangen da Sveiva avgjorde det hele med sitt 6-5 mål kun 29 sekunder før sluttsignalet.

Jesper Gøransson (bildet) ble av den lokale juryen kåret som NOR-bestemann da vi tapte med sure 6-5 for Sveiva.

Det er alltid surt å tape kamper, ekstra surt er det når seiersmålet til Sveiva kommer med bare 29 sekunder igjen på matchuret!

Bitter NOR 92 tap (Drammens Tidende)

I første periode kom NOR 92 under med 0-1 etter drøye seks minutter og 0-2 etter 13.05. Når vi deretter pådrar oss en samtidig så det litt mørkt ut. Ingen av lagene scorer flere ganger de første tjue minuttene og Sveiva leder 2-0 foran midtperioden.

I andre periode får NOR 92 en marerittåpning. Etter kun 12 sekunder øker hjemmelaget til 3-0 og ikke nok med det, etter 5.12 av perioden sto det 4-0 til Sveiva! Så summet Tigers seg og kunne redusere til 1-4 etter 6.04 av perioden. Etter 14.48 reduserer Tigers nok en gang og dermed ser det straks litt lysere ut. Når så NOR 92 kun snaue minuttet senere reduserer til 3-4 lukter det nok en solid Tigers-opphenting. Dermed sto det 4-3 foran siste perioden.

I tredje periode er det Tigers som skaper mest i følge rapportene. Etter halvspilt sisteperiode er Tigers ajour og utligner til 4-4. Etter 51.02 får Sveiva sjansen i overtall og benytter denne utrolig godt og tar ledelsen 5-4 tredve sekunder ut i power play. Men nok en gang viser NOR-gutta vilje og får straffe etter 52.07 som unggutten Mads Normann setter iskaldt opp i nettaket og dermed 5-5! Så får NOR 92 en eventyrlig mulighet til å avgjøre det hele i sin favør da de får spille powerplay på tiden 56.41, men dessverre får ikke NOR 92 uttellingen og ikke nok med det, 29 sekunder fra sluttsignalet greier Sveiva og putte ballen bak Kolderup i Tigers målet og tar dermed hjem seieren. Dermed glapp et utrolig viktig bortepoeng helt på tampen.

Jesper Gøransson (2),  Alexander Jaksland (1), Thomas Lindbren (1) og Mads Normann (1) sørget for nettsus for bortelaget foran 212 tilskuere i Stovnerhallen.

NOR 92 bør absolutt slå Harstad på hjemmebane førstkommende søndag (kl. 14.00) for å henge med i kampen om en NM kvartfinale!

Kampfakta og Sjøkans kommentarer finner du her.