27282930

2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - Juli - August - September - Oktober - November - Desember

Unødvendig poengtap mot Verket

31.01.2010

I helgens serierunde viste Gjelleråsen solide takter og slo Sveiva . Også Sarpsborg vant om ikke overbevisende over bunnlaget Nidaros, dermed lå presset på Tigers som møtte Bærums Verk i Rykkinnhallen. Tigers hadde mye og hevne etter det sure poengtapet hjemme i Solberghallen.

Tobias Johansson (bildet) og NOR 92 tapte et verdifult poeng i bortekampen mot Bærums Verk.

Egentlig var det kun to poeng som var godt nok i bortekampen mot Bærums Verk, men allerede etter snaue åtte minutter var det hjemmelaget som var i føringen med 2-0. Etter rapportene var det en svak 1. periode fra Tigers som også måtte se seg slått kraftig i skuddstatistikken de første tjue minuttene med 9-2 til Verket.

Bedre startet det ikke i midtperioden. Bærums Verk økte til 3-0 etter kun 25 sekunder ved en gammel NOR 92 kjenning, Manne Strandberg. Men så virket det som Tigers hadde tenkt å våkne! Tre raske mål på to minutter fra Jesper Gøransson (2) og Bjørn Erik Torgersen skapte balanse i regnskapet. NOR 92 så ut til å ha fullstendig kontroll på perioden på tross av enkelte kontringer fra hjemmelaget. Så etter 31.40 var NOR 92 i føringen etter nok et mål fra Jesper Gøransson og kanskje skulle begge poengene bli med hjem til Nedre Eiker på tross av den grusomme starten? Men helt unødvendig er det Verket som får utligne til 4-4 etter 33.23 av kampen, et resultat som står seg ut perioden.

I starten på siste periode skjer det som har skjedd et uttall ganger tidligere denne sesongen! Kun 46 sekunder lyser på tavla når Bærums Verk tar ledelsen med 5-4. På tross at et markant spilleovertak klarer ikke NOR 92 å skape de feteste sjansene, mens Bærums Verk en sjelden gang innmellom er farlig frempå på sine kontringer. Dessverre for NOR 92 ser det ut som at det skal gå mot et surt bortetap nok en gang. Balltempoet ser ikke ut til å være alt for høyt og Bærums Verk klarer å holde unna helt til det gjenstår fattige 20 sekunder da hjemmelaget pådrar seg en utvisning. Denne utnytter Tigers meget bra når Tobias Johansson setter 5-5 og sørger i hvert fall at 1 poeng blir med tilbake til Nedre Eiker.

Om dette holder til NM sluttspill vil tiden vise, men bedre takter enn dette må gutta vise opp når serieleder Tunet kommer på besøk til Solberghallen tirsdag 9. februar! Etter at alle lagene har spilt 18 kamper ligger NOR 92 på en 7. plass med 19 poeng, men det skiller ikke mer enn to poeng ned til Gjelleråsen på 9. plass og fire poeng opp til Sagene på bronseplassen...