Hopp over kalender - Til hovedinnhold - Topp

Aktivitetskalender

«« Jun - 2022 »»
M T O T F L S
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   

2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - Juli - August - September - Oktober - November - Desember

Morten Tonning ny toppspillerutvikler i NOR 92!

11.05.2010

NOR 92 har gleden av å meddele at klubben har engasjert Morten Tonning (31) som ny toppspillerutvikler i klubben. Engasjementet av Tonning i denne nye rollen tar satsningen på yngre spillere i NOR 92 ennå et steg videre.


Morten Tonning (bildet) er engasjert som ny toppspillerutvikler i NOR 92. Tonning som senest forrige sesong trente Bærums Verks A-lag har inngått en 3 års avtale med Tigers. 

NOR 92 har lenge vært kjent for å satse på egne krefter og kommer med dette engasjementet til å kunne gi fremtidens A-spillere i NOR 92 både på herre- og damesiden enda bedre forutsetninger til å lykkes med å bli en toppspiller.

Leder i junioravdelingen Michal Janic sier følgende om satsingen; "Når vi nå har engasjert Morten Tonning i klubben, er dette for å ta steget videre for å satse på egne spillere.

Vi ønsker å bli mer profesjonelle på spillerutvikling, slik at vi kan fostre mange A-spillere i fremtiden.

Det er mange unge lovende spillere i vår junioravdeling, og vi ønsker å tilføre disse mer kompetanse, og det er her Morten kommer inn.

Han vil i samråd med trenere fra junioravdelingen og A-laget få ansvaret for at spillere blir tatt vare på og utviklet slik at de får tilført det som trengs for å heve innebandykunnskapene til et høyere nivå. Dette betyr et unikt samarbeid i alle ledd i organisasjonen.

Siden NOR 92 er en klubb utenfor Oslogryta med de utfordringer det innebærer i jakten på forsterkninger, betyr det bare at vi må satse enda mer på å utvikle våre egne unge spillere, slik at våre A-lag har en fremtid i toppen av Norsk innebandy både på herre- og damesiden.

Vi mener Morten Tonning er rette mann for å få til dette, og vi ser frem til Morten's engasjement i klubben".

For de som ikke måtte vite hvem Morten Tonning er, her kommer en presentasjon fra han selv: "Jeg er en 31 år gammel mann som er fanatisk interessert i idrett. Er oppvokst på Bekkestua i Bærum og er fra en familie som også er over middels interessert i idrett så jeg er arvelig belastet sånn sett. Har vært aktiv utøver i fotball, bandy og innebandy. Som spiller har jeg mange sesonger bak meg i Bærums Verk på 1 Divisjon og elitenivå. Har alltid vært fascinert av trenerrollen og lederskap og har trent innebandylag på alle nivåer og divisjoner. Alt fra de yngste til seniorlag i forskjellige divisjoner. De siste 3 årene har jeg hatt hovedansvaret for Bærums Verk (1 år i 1 Div og 2 år i eliteserien). Jeg har også en del års erfaring som fotballtrener i Bærum Sportsklubb hvor jeg har jobbet med fokus rettet mot spillerutvikling. Har i dag en rolle som landslagstrener for U19 herrer og er også hovedansvarlig for Trener 2 utdanningen i forbundet, og har selv vært i gjennom samtlige trinn i NBF’s trenerstige(T1, T2 og T3).

Jeg gleder meg stort over å komme til en stor innebandyklubb som NOR 92. Rent personlig følte jeg at tiden var inne for ett miljøskifte, og rollen som Toppspillerutvikler i klubben føles som en spennende utfordring ettersom den så vidt meg bekjent er den første av sitt slag her til lands, og jeg har tidligere hatt stor glede av å jobbe med unge og motiverte utøvere. Ingenting er mer tilfredsstillende som idrettsleder enn å se unge utøvere vokse frem og utvikle seg. Jeg kjenner klubben godt fra utsiden og har hatt glede av å bli kjent med en del av klubbens spillere og ledere opp igjennom og gleder meg til å lære enda flere å kjenne. Klubbmiljøet virker utrolig godt og varmt og det er selvfølgelig også en viktig årsak til at valget mitt ble NOR 92.

Spillerutvikling er ett komplekst og krevende felt som har mange spennende aspekter. Det må jobbes strukturert for at spillerne skal utvikle de tekniske, taktiske og fysiske egenskapene som skal til for å bli virkelig gode utøvere. Vel så viktige er de sosiale egenskapene og det å utvikle mennesket, noe som er en aldri så liten kjepphest for meg. Holdninger, ydmykhet og refleksjonsevne mener jeg er sentrale egenskaper som er viktige å bevisstgjøre hos de unge spillerne. Videre har man løpende vurderinger som skal gjøres i forhold til enkeltspillerens behov for utfordringer og å finne rett kamp og treningsarena for den enkelte. I det hele tatt er spillerutvikling ett utrolig spennende felt, og i innebandyen i Norge er det foreløpig mye å utvikle innenfor dette feltet slik jeg ser det.

Jeg gleder meg til å ta fatt på oppgaven og ser frem i mot mange fine øyeblikk med Nor92 de nærmeste årene!"

Vi ønsker Morten velkommen til NOR 92 og ser frem i mot et fruktbart samarbeide i årene som kommer!!!

 

 

 

 

 



  •