Hopp over kalender - Til hovedinnhold - Topp

Aktivitetskalender

«« Jun - 2022 »»
M T O T F L S
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   

2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - Juli - August - September - Oktober - November - Desember

Tigers Cup 2010 - oppsummering av cupen for våre egne lag

25.03.2010

Tigers Cup 2010 er historie, men vi skal ta et tilbakeblikk sett med våre egne "NOR 92 øyne". Begge våre guttelag og begge våre lilleguttlag tok seg videre til sluttspillet, mens småguttelaget var et lite mål fra sluttspill. Småjentene fikk nyttig erfaring og viste god innsats i alle sine kamper. Her er detaljene!


NOR 92's 99-lag debuterte i Tigers Cup med en fin 3. plass i pulja ! 

Vi har bedt våre trenere om å komme med en liten tilbakemelding på hvordan de så på sitt eget lags innsats i Tigers Cup og her kommer en oppsummering:

Gutter 94
Trener for vårt G15 lag Einar Røstgaard forteller følgende til NOR 92 om hvordan han så på sine gutters innsats i cupen: G15 ønsket å bruke Tigers Cup jr. som en gjennomkjøring før NM sluttspillet kommende helg. Vi spilte 5 kamper uten å tape noen av dem, ryker på straffer mot vårt eget G14 lag men sånn er cup! Vi har en brukbar kamp mot Holmlia på fredag, mot Särö-Kullavik og Freidig på lørdag ruller vi veldig bra og har full kontroll i begge kampene. Den siste i puljespillet mot Greåker, har ingen betydning for oss, og vi lar gutta få litt spillerom! Vi er fornøyd med gjennomkjøringen, og ser nå frem mot NM sluttspillet.

Gutter 95
Tekst kommer 

Smågutt 97
97-trener Ulf Ståle Evensen kunne fortelle følgende til nor92.com om sine gutters innsats: Vi har gjennomført 4 kamper i grunnspillet med 2 seire og to tap, begge tapene kom mot 96 lag. Gutta spilte til tider veldig bra og underholdende innebandy. Men vi fikk litt dårlig uttelling på mulighetene våres foran mål, ble mye stang ut. Viser at vi faktisk kan tukte enhver i 96 klassen, med slikt spill. Når vi klarer å holde høyt tempo med spillet vårt. Dessverre manglet vi ett mål og ett poeng i siste kamp for å gå videre til kvartfinale. I den siste kampen mot St. Croix fikk de nesten ikke låne ballen i siste periode. Men som sagt det holdt ikke helt inn med en brent straffe og 7 stang skudd. Skufflesen var stor i garderoben etterpå, med snør og tårer. Men dette er en de lav gamet, som jeg vet gutta vil vokse på.
Tross alt har de hatt en kjempe sesong med semi i Anton Cup, semi i B-sluttspill Gothia Cup og seriemestere 2 . dvi gutter 12.

Lillegutt 98
Hovedtrener for våre to 98-lag, Caj Holm har følgende oppsummering fra Tigers Cup 2010 
NOR 92 Ælva
Ælva var 10 spillere da vi ikke kunne låne noen 99:or denne gang, men vi fikk Sander til og bli med i helgen. Gruppespillet begynner hardt direkte på fredagen med kamp mot Slevik. Vi viser god innsats direkte og vinner kampen med 3-1 etter en solid innsats. Lørdag morgen var det kamp mot Øråsen, ett lag vi aldrig møtt. Vit av tradisjon at de ofte har noen gode spillere, men vit og at de oftest er få av dem så vi fokuserte på å jobbe som et lag og 4-0 senere visste det seg at det var rett. Siste kamp i gruppspilllet var mot Freidig Rød. Vi spiller i MIF Hallen og rett etter Åsen som såg på oss. Dette inspirerte gutta og vi gjør vår beste kamp i gruppespillet og vinner med 5-1. Semifinal på søndagen blev mot Freidig Gul og den taper vi med 5-6 etter å ha blitt avslørt på tempo og kollektivt samspill.. Bra turnering med et lag som er veldig varierende. Akash og Jørgen drog et tungt lass i helgen og bakerst var Lars Andre solid!!

NOR 92 Åsen
Vi var litt ussikre på Åsen som hade fått bank i internkampen mot Ælva uken innen. Men til cupen kunne vi matche 2 gode rekker samt 3 gode backpar. Taktikken var klar, her skulle det løpes og sette press på motstander! Nes blir første motstander på fredagen og vi vinner med hele 8-0 og får en kanonstart på turneringen. Lørdagen begynner med kamp mot NOR 92's 99-lag. Litt nølende start og vi har 1-1. Men med litt endringer så får vi betalt for fysikk og tempo og vinner 4-1. Bra innsats av 99 som stod opp og tog fighten. Fredig Gul møtte vi på ettermiddagen og de skulle bli finale mostander på søndagen, men det visste vi ikke da. Noe rusk, men vi vinner med 4-1. Siste kamp går sent på kvelden og det er mot Sarpsborg. Her kjør vi på maks og spillet sitter bra og scoringene kommer jevnt og sluttresultat blir hele 8-2!! Totalt scorer vi 24 mål og slipper in kun 4…Semifinalen blir mot Fredig Rød og alt sitter då gutta leverer en solid kamp og vinner med hele 11-0!!! Sindre R. er bidragende hele helgen til at backene kan trykke høyt og stole på keeper. Fremover må Simen A. hedras med sin enorme jobbing som drar med hele laget. Eget referat fra finalen her.

Lillegutt 99
Terje Martinsen, trener for G10 sier følgende til nor92.com; vi var både trenere og spillere veldig spent på hvordan vi skulle klare oss i 98-klassen. Det var cup nerver i garderobe før første kamp fredag kl.1930 i Ekneshallen. Motstander var Freidig Gul (som senere kom seg til finalen).  Alle nerver var borte når dommeren blåste i gang kampen. Guttene spilte en kanonbra kamp. Guttene lå under 0-2 men snudde dette til 2-2 da det var igjen 3 sekunder. De fortjente faktisk å vinne denne kampen, men 1 poeng er bra det også. Den neste kampen var mot våre egne 98'er Åsen. Første periode var veldig jevn og Åsen leder 2-1. I løpet av 15 sekunder i 2 periode slapp vi inn 2 mål og det ble 1-4 tap til slutt. Et hederlig resultat fra guttene. Man kan ikke forlange noe mer når innsatsen er 100%. Den 3. kampen var mot Sarpsborg. Denne kampen var veldig jevn men nok engang kom gutta tilbake etter å ha ligger under. De utlignet til 2-2 like før slutt. Vi vant skuddstatistikken 7-6. Nå var vi avhengig at Nes tok poeng fra Freidig Gul for at G99 skulle han en mulighet for en semifinale mot Nor 98 Ælva. Det fikk vi ikke, trønderne vant 5-3 og kampen mot Nes i siste kamp hadde ingen betydning bortsett for at det hadde vært gøy med en seier. Guttene spilte kjempekamp og skulle ha vunnet med mange mål, skuddstatistikken viste 13-3 i vår favør, men det stod 2-2 til det gjenstod 20 sekunder og da scoret vi. Vi vant kampen 3-2 og gutta var kjempeglade. I garderroben ble det utdeling av medalje og seiersrop. Dette var en nyttig erfaring for disse guttene. Neste år skal vi til finalen!
  
Vi endte som nr.3 i pulja med 4 poeng. Et poeng fra semifinale. Meget bra! Fasiten ble 1 seier, 2 uavgjort og et tap.
 
Småjenter
Michal Janic er vår småjente trener og hvordan ser du på innsatsen i årets Tigers Cup: "det var en tent gjeng som var klar for årets høydepunkt, Tigers Cup Junior 2010! Vi hadde gledet oss i lang tid, og endelig stod Sarpsborg som motstander på andre siden! Sarpsborg var nok et lite nummer for store for oss, og gikk opp i en 1-0 ledelse. Vi prøvde å utligne, men klarte ikke å komme på avslutninger. I stedet var vi uheldig å lage et selvmål, sånt skjer, og vi taper 2-0. Mot Tunet i neste kamp, visste vi ville bli et trøkk mot egen keeper i 2x10… men vi holder stand og stagger Tunet, de går til pause med en 1-0 ledelse. Presset blir for stort i 2. omgang, og vi misser på markeringer, og taper til slutt 5-0. I siste kamp skal vi spille mot Holmlia, et lag som vi har spilt jevnt mot og slått et par ganger tidligere. Her tar vi kommandoen fra første stund, og kjører på, vi får bra uttelling og tar en komfortabel 5-1 seier, kjempekamp i Solberghallen mot Holmlia. Alle koste seg så lenge cupen varte, både foreldre som så på og som var på dugnad, og spillere som spilte kamper, og vipps så var cupeventyret ferdig for denne gang :-)"



  •