20212223242526
27282930

Fortsatt poengløse hjemme

16.11.2010

Det ble nok en tung kveld for NOR 92 hjemme i Solberghallen da GIF kom for å hevne det sure tapet mot Bækkelaget. NOR 92 ble fra første sekund trykket ned i eget forsvar av et agressivt GIF lag anført av en opplagt Ketil Kronberg.

Johnny Wallenius (bildet) sto på tross av stortap mot GIF en bra kamp og ble kårets til NOR 92's beste.

Før det var gått tre minutter sto det 0-1 på lystavla etter at GIF's Ketil Kronberg scoret på straffe. Lysere for Tigers ble det ikke da bortelaget økte til 2-0 i overtallsspill etter 8.31. GIF dominerte banespillet stort i åpningsminuttene og egentlig hele den første perioden. På tross av et stort ballinnehav for GIF kunne Tigers noe ufortjent redusere til 1-2 ved Per Brandt etter 9.58. Dessverre klarte ikke hjemmelaget å score flere ganger før pause, men nok en gang pådro Tigers seg en utvisning og nok en gang benyttet GIF anledningen godt og økte til 3-1 etter 18.31 som også sto seg til pause. Skuddstatistikken 5-16 forteller om stor dominans fra bortelaget.

GIF fikk en drømmestart på 2. perioden da de øker til 4-1 allerede etter 4.05 av perioden. NOR-gutta skal ha hønnør for at de ikke lot seg knekke av den dårlige starten på perioden, men fortsatte og kjempe. Lønn for strevet fikk de etter 9.22 av perioden da Michael Sandin reduserer til 2-4. Men i stedet for å kjempe seg inn i kampen med en ny redusering, er det GIF som igjen svarer drøye to minutter senere og dermed 2-5. Før perioden var slutt hadde GIF økt ledelsen til 6-2. NOR 92 gjør en bedre innsats i midtperioden, men slurver fortsatt i begge ender av banen og gir dermed GIF for enkle sjanser. Skudd 7-8.

Vi fulgte kampen live her

Ut i 3 perioden kommer en NOR 92 lag som ønsker å gjøre et forsøk på å pynte på resultatet. Gutta og hjemmepublikum øynet et nytt håp når Mathias Knutsen reduserte til 3-6 etter 46.33 av kampen, men som tidligere svarer GIF raskt og øker ledelsen til 7-3 kun minuttet senere. NOR 92 har fått en uavane om å slippe inn mål relativt raskt etter egne scoringer denne sesongen... Det får vi et nytt bevis på når Michael Sandin på nytt reduserer til 4-7 etter 51.08. Hvor mange sekunder gikk det før GIF svarte og økte til 8-4? 75 sekunder. Da blir det tøft! Mot slutten blir det mye Hawaii spill og kampen bærer preg av at NOR 92 jager vilt for å gjøre et siste forsøk å pynte på resultatet, uten å lykkes. GIF øker derimot til 9-4 (54.07), 10-4 (58.29) og 11-4 (59.59) og vinner selvfølgelig fortjent! Skudd 3. periode 7-10.

Dermed står NOR 92 fortsatt med sine tre poeng, har kun to lag bak seg på tabellen og lever svært farlig. Det er i slike stunder vi ser hvem som står frem som ledere og vinnere og bidrar til å snu en negativ trend og hvem som ikke er modne for oppgaven og velger feil løsninger og fokus. Vi velger å tro at vi har spillere, ledere og trenere som tilhører den første kategorien og er klare for å revansjere oss kraftig allerede mot Bækkelaget neste lørdag!