20212223242526
27282930

Fortsatt poengløse på hjemmebane

31.10.2010

NOR 92 tok i mot MG10 i et firepoengsoppgjør i Solberghallen i kveld. En kamp vi skulle vinne for å reise fra MG10 på tabellen, men tross et stor spillemessig overtak klarer ikke Tigers og vinne sesongens første kamp på hjemmebane. MG10 vant til slutt 8-5 etter at de satte spikeren med en mål i det tomme NOR-målet 10 sekunder før slutt.

Mathias Knutsen (bildet) jobbet knallhardt i kampen mot MG10 og ble kåret som hjemmelagets beste. Dessverre for Knutsen og hans lagkamerater holdt det ikke til sesongens første seier i Solberghallen

Dette var en kamp NOR 92 skulle vinne. Etter en positiv innledning på kampen tok også hjemmelaget ledelsen med 1-0 etter kun 3.21 ved Kristian Becher. Som så mange ganger før denne sesongen så gjør Tigers en heller slett jobb i markeringsspillet da de lar MG10 slippe enkelt til med sin 1-1 scoring tre minutter seinere. Bedre blir det ikke da Erik Jirving og David Svenson relativt enkelt får gi MG10 en to måls ledelse til pause. Skudd i 1. periode 9-5

Vi fulgte kampen LIVE her

Det var et helt annen hjemmelag som gikk offensivt til verks fra starten av i den andre perioden. Dette gav også etterhvert fortjent utteling. Etter at Chris Jaksland brant en straffe fikk hjemmelaget uttelling i form av scoringer. Først var det Per Brandt som fyrte av et direkte skudd og reduserte til 2-3 etter 26.09, før Bjørn Erik Torgersen banket 3-3 opp i krysset etter glimrende forarbeide av Mathias Knutsen ette 28.21. I denne perioden burde NOR 92 ha avgjort kampen for overtaket i banespillet var stort. Men det klarer ikke NOR 92 tross et massivt press mot en glimrende Mads Bergli i MG buret - vi skjønner hvorfor han er tatt ut på A-landslaget! Etter 37.45 setter MG10 ballen i kassa på en av få sjanser i midtperioden og går dermed til pause med ledelsen 4-3. Skudd 2. periode 9-3

NOR 92 går ut i sisteperioden som de gjorde i midtperioden og presser MG10 bakover på banen. Tigers får også sin etterlengtede scoring etter drøye fem minutter av siste perioden da Simen Bendiksen brenner til fra skrått hold rett i krysset. 4-4 og nytt håp for hjemmelaget. NOR 92 fortsetter råkjøret etter dette målet og hadde en haug med gode målsjanser, men dessverre er vi ikke dyktige nok. Så skjer det helt utrolige, i løpet av 5 sekunder tar MG10 ledelsen med 5-4 (48.03) og øker deretter til 6-4 (48.08), nok en gang føler vi at målene kommer lett bakover... Etter dette blir det selvfølgelig tungt for hjemmelaget til tross for at de skaper en haug med sjanser og når MG10 legger på til 7-4 (49.29) ser det ut som håpet er i ferd med å bli borte. NOR 92 får også en ny straffe etter 52 minutter, men denne gangen er det Mads Normann som ikke klarer og overliste MG's beste spiller Mads Bergli. Et nytt håp tennes etter 52.43 da Michael Sandin får hjelp av en MG forsvarer som lager selvmål og 5-7. Tross nye og store muligheter er det til slutt MG10 som setter 8-5 (59.48) i et tomt NOR 92 mål som har tatt ut keeper Kolderup i et desperat forsøk på å spille 6 mot 5 i sluttminuttene. Skudd i 3. periode 12-8, totalt 30-16.

Dette var den dårligste kampen vi har sett på lenge av NOR 92. Nå er det viktig å ha troen på at vi kan snu dette sammen og jobbe oss tilbake. Vi vet vi kan bedre!

Kampfakta og kommentarer fra oppgjøret NOR 92 - MG10 finner du her.