27282930

2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - Juli - August - September - Oktober - November - Desember

Tunet et par nummer for store

19.10.2010

Ikke uventet ble Tunet et par nummer for store for NOR 92 i kveldens oppgjør i Solberghallen. NOR 92 får nok en gang et vanskelig utgangspunkt da de havner under med 0-4 etter første periode. Et resultat som kanskje var minst et mål for mye etter sjanser og spill.

Tobias Hultersröm (bildet) og NOR 92 fikk en tøff kveld i Solberghallen i kampen mot Tunet.

Når det er sagt er det en av grunnene til at Tunet er bedre enn NOR 92. De utnytter de sjansene de får på en bedre måte, mens NOR 92 ikke lykkes i å sprekke nullen hverken i perioden eller i kampen som helhet. Skuddstatistikken 9-5 i Tunets favør etter de første tjue.

I midtperioden har NOR 92 tydelig bestemt seg for å prioritere den defensive biten. Dette lykkes i mye større grad enn i første periode. NOR 92 henger godt med Tunet i denne perioden og vinner også skuddstatistikken 5-4. Tross dette er det gutta i gult som scorer periodens eneste mål og dermed står det 0-5 på lystavla etter 40 minutter. En absolutt godkjent innsats av Tigers i midtperioden.

I siste periode tar Tunet over kampen igjen, men NOR 92 skal ha for at kjemper samtlige 60 minutter. Tunet scorer to nye mål og vinner kampen fortjent med 7-0. Helt fortjent at Tunet vant, men NOR 92 burde ha pyntet litt på resultatet med et par mål. Mot slutten ble gutta slitne og Tunet kunne øke til 6-0 og mot slutte fastsetter de sluttresultatet til 7-0 på et knallskudd i krysset, kampens peneste mål. Skuddstatistikken i siste periode 1-9 og totalt 11-22 forteller også hvliket lag som skapte mest.

NOR 92 tapte (dt.no)

NOR 92 har ingen grunn til å deppe over innsatsen i denne kampen. At Tunet pr. dags dato er et bedre lag var kjent på forhånd og gutta viste moral som blir viktig å ta med seg når lagene rundt på tabellen er motstandere. NOR 92 har fått en tøff start på sesongen, men har stort sett møtt de antatte topplagene i sine første kamper (Sveiva, Slevik, Greåker, Fjerdingby og Tunet).

To gode dommere sørget også for at kampen forløp uten ufine episoder.

Her finner du kampfakta og kommentarer fra kampen.