Dårlig generalprøve - god premiere?

10.09.2010

Torsdag kveld gjorde NOR 92 unna generalprøven i en treningskamp mot fjorårets dobbeltmestere Tunet. Det gikk ikke spesielt bra og dermed får vi satse på at det gamle sitatet om at en dårlig generalprøve gir en god premiere slår til for seriepremieren mot Sveiva borte.

NOR 92 trener Mikael "Sjøkan" Sjøqvist (bildet) er bruktbart fornøyd med oppkjøringen og gleder seg stort til premieren neste helg.

Et dårlig generalprøve betyr en bra premiere sies det. Er dette riktig kommer vi vare sykt bra mot Sveiva. For kampen mot Tunet var ingen høydere.
Tunet vant 10-6 (2-1, 6-2, 2-3).
Vi startet første perioden helt ok med bra tålmodighet og ok balltempo. 1-0 kommer også etter et pent angrep der Kristian er sist på ballen. Men siste ti minuttene av første perioden går vi ned oss i kvalitet og fokus. Feilpassen blir mange, snakket i forsvarsspillet finnes ikke i det hele tatt.

Dette snakket vi om i garderoben før andre perioden, men tydligvis hjalp det ikke. Begynnelsen av andre perioden var helt bedrøvlig. Vi er ikke med i det hele tatt og Tunet får gjøre akkurat som de vill. Vi går ned på to rekker siste fem i perioden og får in litt mer tempo og vilje, men Tunet leder 8-3 etter to perioder. Siste perioden vinner vi med 3-2 og innsatsen finns der hele tiden. Det er dette vi må ta med oss. At når vi går ned oss i fokus og innsats er vi ikke goe i det hele tatt, men at vi med fokus og innsats er veldig bra.

Nå gjenstår bare tre treninger og så er det seriestart mot Sveiva lørdag 18 september. Jeg er brukbart fornøyd med forsesongen, det har varit både opp- og nedturer, men det skal det være på en forsesong. Det man generellt kan si er at vi i år klart og tydligt er EN enhet, der alle er like viktige. Når vi er bra er det for at alle gjør sitt jobb og er bra, når vi er dårlig er det alle som er dårlige. Vi er en lagmaskin og det ser jeg som noe veldig positiv.

Vi ska nå finjustere visse ting siste treningsuken og så skal vi komme godt forberedt til kampen mot Sveiva.