27282930

2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - Juli - August - September - Oktober - November - Desember

Greåker ble for sterke

25.09.2010

NOR 92 tapte hjemmepremieren i Solberghallen mot Greåker i går kveld. Resultatet 9-3 tyder på at NOR 92 var sjanseløse, men i banespillet hang Tigers brukbart med. Den store forskjellen var først og fremst at Greåker hadde vesentlig bedre presisjon i alt de foretok seg.

Christian Kolderup (bildet) klarte ikke å forhindre at Greåker vant fredagens oppgjør hjemme i Solberghallen.

Første periode ble relativt jevnspilt med Greåker et hestehode foran hele veien. Det var østfoldingene som tok ledelsen etter drøye seks minutter, men Michael Sandin skapte balanse da han utlignet til 1-1 etter halvspilt periode. Dessverre lot Tigers Greåker slå tilbake kun sekunder senere og når Alexander Jaksland ga Greåker 3-1 etter 14 minutter så det ikke spesielt lyst ut. Heldigvis så fikk NOR 92 uttelling etter 18.36 da Simen Bendiksen sørget for at lagene kunne gå til pause med 3-2 til bortelaget.

NOR 92 fikk seg en luftetur (dt.no)

2. periode startet ikke spesielt bra for NOR 92 da Stian Skaug sendte Greåker opp i en to måls ledelse etter drøye 2 minutter. Nok en gang viste Tigers at de hadde moral, fikk betalt for innsatsen og etter en kontring kunne Per Brandt redusere til 3-4 og dermed ny spenning i kampen. Dessverre for NOR 92 fulgte det i de neste 10 minuttene en dårlig periode hvor Greåker i praksis avgjorde kampen. De gikk fra 3-4 til 3-7 før perioden var ferdigspilt.

Førsterekka avgjorde bortepremieren (greakeribk.no)

I siste periode endret NOR 92 formasjon og Kjetil Hedenstad kom inn i målet for Kolderup. NOR 92 skapte mange brukbare sjanser i 3. periode, men dessverre var presisjonen i både pasninger, mottak og skudd i like bra som gjestene fra østfold. Det førte til at NOR 92 ikke fikk uttelling på sine sjanser tross at de i denne perioden vant skuddstatistikken. Greåker økte til 3-8 etter 45 minutter og med 16 sekunder igjen av kampen til 3-9 i overtallsspill.

Alt i alt fortjent at Greåker vinner selvfølgelig, men spillemessig føler vi at en seksmåls seier var i overkant. NOR 92 må fokusere på å få mer presisjon i sitt spill foran neste kamp mot Sagene i Bjølsenhallen.