20212223242526
27282930

Uavgjort i sesongpemieren

18.09.2010

NOR 92 startet sesongen med et fyrverkeri av scoringer, men hvem slo av bryteren i 2. periode? Tigers fikk en fantastisk åpning på kampen mot Sveiva og ledet hele 3-0 etter 1. periode i dagens sesongpremiere i Rommenhallen. Sveiva innviet sin nye hall med ambisjoner om å slå Tigers, men fikk i steden den verste tenkelige innvielse av sin nye hjemmehall.

Kristian Becher (bildet) bidro med nettkjenning i sesongpremieren borte mot Sveiva i en kamp som til slutt endte med 5-5.

NOR 92 kom til denne kampen med en innstilling om at dagens kamp kom til å bli tøff. Veldig tøff. I fjor tapte Tigers begge oppgjørene mot Sveiva knepent, og var sugne på å vise at man kan plukke poeng mot laget fra Groruddalen.

Sveiva's live oppdatering fra kampen

NOR 92 fikk en drømmeåpning på kampen da Simen Bendiksen allerede etter 1.20 satte standarden foran 158 tilskuere i den nye Rommehallen. Uheldigvis for Sveiva så klarte de å rote det til for seg selv like etter og Mads Normann ble kredittert for 2-0 til Tigers etter drøye 6. min. av 1. periode. Og verre skulle det bli for hjemmelaget... NOR 92 var ikke snauere enn at de økte ledelsen til 3-0 etter scoring fra unggutten Kristian Becker med Sveivaspillerne som sjokkerte vitner.

Poengdeling for NOR (dt.no)

Vi antar at Sveiva i pause diskuterte hvilke grep de skulle gjøre for å hente inn NOR 92's ledelse. Men i stedet for redusering øker Tigers umiddelbart til 4-0 helt i starten på 2. periode etter at Mathias Knutsen var sist på ballen. Og NOR 92 ga seg ikke med dette og øker til 5-0 ved Michael Sandin etter 5.55 av midtperioden og ser ut til å styre mot en sikker 2 poenger i premiere kampen. Men så gikk sikringen...

Ikke uvanlig at motstanderne også får mål på sine sjanser, men det må føles litt surt for NOR 92 når de leder med 5-0 etter halvspilt kamp og at Sveiva fikk muligheten til å komme tilbake, scorer 4 strake mål på drøye 12 minutter og går til siste pause med blod på tann! 4-5 foran siste perioden.

Da Tigers åpnet siste perioden med en 2 min. utvisning, fryktet mange med blått og hvitt hjerte at dette skulle ende med knall og fall, men Tigers sto i mot forsøkene fra Sveiva og ledet fortsatt. Men dessverre, minutter senere får Sveiva sin utligning og har fantastisk nok hentet opp NOR 92's 5-0 ledelse til 5-5. Mot slutten får NOR 92 en gylden mulighet da en Sveiva spiller får en 2. min. utvisning, men dessverre klarer ikke Tigers å benytte muligheten denne gangen og kampen ebber ut med 5-5 på lystavla.

Kampfakta og kommentarer fra NOR 92 trener Michal Sjøqvist finner du her

Ett poeng i seriestarten borte mot Sveiva er isolert sett klart godkjent, men surt må det være for Tigers gutta at de måtte gi fra seg et poeng når de hadde seieren halveis nede i lomma.