20212223242526
27282930

Bare nesten mot formlaget

11.02.2011

NOR 92 fikk en drømmestart mot Sarpsborg i kveldens oppgjør i Solberghallen. Allerede etter 34 sekunder lå ballen i mål bak Sarpsborg keeper Thomas Næsholm, scoringen var signert Manne Strandberg som scoret det te av sine tre mål denne kvelden.

Manne Strandberg (bildet) gjorde en god kamp mot Sarpsborg og scoret tre av hjemmelagets mål.

Etter drømmeåpningen fikk Sarpsborg etter hvert orden på rekkene og utlignet til 1-1 etter 6.37 og i løpet av de neste to minuttene sto det 1-3 på lystavla. NOR 92 var rett og slett i det gavmilde hjørnet og skal slike kamper vinnes må disse feilene lukes bort. De første tjue minuttene var relativt jevnspilt selv om Sarpsborg ledet med to mål og hadde flest avslutninger på mål. Tigers på sin side hadde vel mange avslutninger som gikk over mål.

Vi fulgte kampen "live" her.

I andre periode kom et "tagget" Tigers mannskap ut på banen og allerede etter 4.20 av midtperioden reduserte Mads Normann for NOR 92 etter pasning fra Alexander Jaksland. NOR 92 har hatt en lei tendens denne sesongen å slippe inn mål kort tid etter at de selv har scoret. Intet unntak denne kampen! Kun 1.23 etter Tigers reduseringen øker Sarpingene ledelsen til 4-2. Så var det NOR 92 til å svare raskt og brukte kun 39 sekunder til å redusere til 3-4 etter at Kristian Becher hadde ekspedert ballen i mål. I stedet for en utligning fra hjemmelaget er det Sarpsborg som får samlet troppene og etter halvspilt kamp øker de ledelsen til 3-5. Nok en gang svarer Tigers, drøye minuttet seinere er det på ny Manne Strandberg som er frempå og dermed 4-5 og ny spenning. Typisk så svarer Sarpsborg umiddelbart og øker til 4-6 og drøye minuttet etter dette står det 4-7 og kampen virker kjørt. Om det ikke ble for mange mål i første periode fikk vi se hele 10 mål i midtperioden og NOR 92 skapte nok en gang spenning med først 5-7 fra Mads Normann et drøyt minutt etter Sarpsborgs sjuende mål og når Manne Strandberg reduserer på nytt kun 56 sekunder senere kokte det i Solberghallen. I en utrolig hendelsrik periode av kampen øker Sarpsborg til 6-8 58 sekunder senere, et resultat som sto seg perioden ut.

Sharks seier i Drammen (sa.no)

NOR 92 går ut i siste periode for å jage en ny utligning og skaper flere gode muligheter. Når så Mathias Knutsen fikk en 2 minutters utvisning etter drøye 6 minutter av sluttperioden så det ikke spesielt lyst ut. Men NOR 92 forsvarer seg bra og i spill 4 mot 5 kontrer hjemmelaget, Alexander Jaksland drar seg fri, men en Sarpsborg spiller klarerer ved det hjemmepublikummet mener var et solid slag på kølla til Jaksland i scoringsposisjon. Flesteparten av de ca. 130 tilskuerne i Solberghallen ropte på straffe, men dommerne var ikke enig. Sarpsborg kontrer, scorer og avgjør kampen med sitt 6-9 mål. På tross av knallhard jobbing helt til sluttsignalet lykkes ikke NOR 92 å score flere mål, mens Sarpsborg setter 10-6 med drøye seks minutter igjen på kampuret. Flere mål blir det ikke og Sarpsborg vinner fortjent nok, men NOR 92 har ingen grunn til å skamme seg over innsatsen i denne kampen. Det var mye positivt fra hjemmelaget i denne kampen på tross av tap og bygger vi videre på dette, og blir litt mer kyniske, kan det bli gøy mot Fjerdingby i Solberghallen førstkommende tirsdag.

Kampfakta og Sjøkans kommentarer finner du her.