20212223242526
27282930

...Ned som en skinnfell

11.01.2011

Opp som en løve (tiger), ned som en skinnfell. Dette utrykket er bra betegnende for NOR 92 etter at det ble en kalasseier med 15-2 over Sagene på søndag, etterfulgt av et nesten like stort tap mot Slevik i kveld. Etter en målløs førsteperiode, satte Slevik fart noen minutter ut i 2. periode og ga seg ikke før det lyste 10-0 fra lysstavla.

Med toppscorer Michael Sandin (bildet) hjemme med skade, hadde ikke NOR 92 mye å stille opp med i kveldens kamp mot serieleder Slevik i Gressvikhallen.

Med Michael Sandin hjemme med skade klarte ikke NOR 92 og overliste Slevik's keeper en eneste gang i denne for bortelagets svarte kveld. 0-0 mot serielederen etter 1. periode er klart godkjent, men fra tidlig i 2. periode og ut kampen rant det jevnt og trutt inn mål bak en frustrert Wallenius som også ble utvist i midtperioden.

Utvist i stortap (dt.no)

I tredje perioden fortsatte målene å renne inn og ofte i undertall da NOR 92 spillerne titt og ofte måtte en tur i frysboksen. Når også NOR-trener Mikael Sjøqvist ble vist i garderroben var det helt slutt for Tigers. 0-10 tapet er bare å glemme fortest mulig og heller begynne å tenke på hvordan vi skal revansjere dette allerede på lørdag når Fjerdingby kommer på besøk til Solberghallen.

Storseier for Slevik (fb.no)

Slevik - NOR 92  10-0 (0-0, 3-0, 7-0)
157 tilskuere så kampen i Gressvikhallen. Skudd 37-13. Utv. Slevik 2x2 min, utv. NOR 92 5x2 min, + 1x10 min.