20212223242526
27282930

Et langt steg mot fornyet kontrakt!

29.01.2011

NOR 92 har i ettermiddag slått bunnlaget i Eliteserien, Grei/Målløs med 7-4 i Nye Apaløkkahallen. Denne seieren betyr at NOR 92 tok et langt steg bort fra den utsatte jumboplassen som gir direkte nedrykk til 1. divisjon.

Mads Normann (bildet) var toneangivende for NOR 92 i nøkkelkampen mot Grei/Målløs i ettermiddag.

Nok en gang viste NOR 92 styrke i en såkalt skjebnekamp. Etter Tigers ledelse med 3-2 etter den første perioden, brukte Tigers midtperioden til å langt på vei avgjøre kampen og ledet med 7-2 før siste periode etter å ha vunnet perioden med 4-0. Siste periode tapte Tigers 0-2, men det betød ingenting så lenge begge poengene ble med hjem til Nedre Eiker!

Mål Nor 92: Mads Normann 3, Manne Strandberg 2, Tobias Hulterstrøm og Simen Bendiksen.

Viktig NOR 92 seier (dt.no)

Etter at også både Sagene og Bækkelaget tapte sine kamper i ettermiddag, krabbet også NOR 92 opp på en 8. plass, som også gir plass i NM kvartfinalene.