20212223242526
27282930

Knepent tap i første NM kvartfinale - ny kamp i Solberghallen lørdag

03.03.2011

NOR 92 hadde kontakt og lå under med kun 5-6 etter to spilte perioder i Skjeberghallen, men i siste perioden klarte ikke Tigers å følge opp og tapte til slutt den første kvartfinalen mot seriemesterne Sarpsborg med 5-8.

Det ble ingen skrell for NOR 92 og Alexander Jaksland (bildet) i den første av kvartfinalene mot Sarpsborg.

Sarpsborg vant den første NM kvartfinalen mot NOR 92 med 8-5  (3-2, 3-3, 2-0) i Skjeberghallen i kveld. Etter en dårlig start på kampen hvor NOR 92 havnet i underlege 2-6 etter snaue 34 minutter av oppgjøret, avsluttet Tigers midtperioden med tre reduseringer og dermed sto det 6-5 til hjemmelaget foran siste perioden. Dessverre klarte NOR 92 i overtallsspill og slippe Sarpingene foran med 7-5 i 3. periode og dermed ble det for tøft å hente opp Sarpsborg som også økte til 8-5 drøye fem minutter før sluttsignalet.

Målscorere for Tigers i kveldens oppgjør var: Mikael Sandin (2), Alexander Jaksland, Fredrik Ullern og Per Brandt.

Kampfakta og kommentarer fra kampen finner du her.

NOR 92 tapte (dt.no)

Allerede på lørdag er det klart for kvartfinale to. Sjøkan oppsummerer som følger fra den første kvarten og om mulighetene i hjemmekampen: "Sluttspillet er i gang og det er deilig med en rask returkamp. Vi rekker bare at trene en gang mellom kampene, fredag kveld, men får samtidigt en rask sjanse til revansje. Det er bra. Kampen på torsdagskvelden var javn, men der og da var Sarspborg litt sterkere, litt mer effektive og litt tyngre en oss. Jeg håper vi kan snu på det i morra. I et sluttspill handler det ikke om at bare spille bra. Det handler om at alle må heve seg og prestere årsbeste. Helst i hvert enkelte bytte. Det var mye jeg likte i kampen på torsdagen og kan vi bare høye oss et litet hakk fra den kampen skal vi nok gi Sarpsborg bra motstand. Sarpsborg er et bra lag som spiller ganske likt oss og jeg trur ikke de kommer med noe nytt på lørdag. Ikke sikkert vi gjør det heller, men det er ikke så mye taktik det handler om nå, men mer hardt jobb, innsats og det at tørre vinne.

Det skal vi tørre på lørdag. Kom og støtte oss i Solberghallen!!"

NM kvartfinale 2: NOR 92 - Sarpsborg, lør. 5/3 kl. 14.00 i Solberghallen