20212223242526
27282930

Knepent tap og NM exit

09.03.2011

NOR 92 gjorde etter rapportene sesongens beste kamp når de tapte kneptent med 9-7 over Sarpsborg i den tredje NM kvartfinalen. NOR 92 tok ut keeperen i sluttminuttet og måtte se at Sarpsborg satte spikeren i kista med kun 3 sekunder igjen.

Manne Strandberg (bildet) og NOR 92 spilte en av sine beste kamper for sesongen og var svært nære på å sikre en fjerde kvartfinale i Solberghallen, men Tigers måtte til slutt se seg slått med 9-7.

NOR 92 måtte vinne denne kampen for å sikre en ny kvartfinale i Solberghallen, men på tross av at Michael Sandin tente et håp med sin 7-8 redusering drøye åtte minutter før slutt, lykkes ikke Tigers å utligne og få ekstra omganger. Kampen ble tøff og langt jevnere enn de to første kampene og det hadde ikke vært mye å si på om NOR 92 hadde fått med seg seieren hjem fra Skjeberghallen i kveld.

Sharks til semifinale (sa.no)

For bortelaget var det mye positivt å ta med seg fra borteoppgjøret mot de regjerende seriemesterne. NOR 92 har et ungt lag for fremtiden og vi får håpe nå at det er mulig å skape kontinuitet på spillersiden, klarer klubben det, er NOR 92 å regne med i årene som kommer!

Kampen startet med at Sarpsborg tok ledelsen allerede etter 4.30, men NOR 92 svarte på tiltale da Michael Sandin utlignet til 1-1 etter 07.08. Etter dette var Sarpsborg i føringen med 2-1 og 3-2, før Manne Strandberg utlignet 17 sekunder før periodeslutt og dermed 3-3 etter de første tjue.

I midtperioden stakk NOR 92 i fra med 4-3 (Simen Bendiksen) og 5-3 (Michael Sandin) og bortelaget øynet håp om en fjerde kvartfinale. Dessverre fikk Sarpsborg to mål kun 7 sekunder og dermed sto det 5-5 foran siste periode.

Her fikk Tigers en verst tenkelig åpening da Sarpsborg tok ledesen 6-5 (40.44), 7-5 (41.38) og 8-5 (42.50). Med tre mål på under tre minutter fryktet vi nok en kollaps fra Tigers, men gutta tok seg sammen og når Manne reduserte til 6-8 etter 47.58 og når Micke fulgte opp med 7-8 etter 51.29 fattet NOR 92 nytt håp. Men tross for at vi tok ut Kolderup og spilte 6 mot 5 i sluttminuttet, var det Sarspborg som kunne putte ballen i det tomme NOR-målet noen sekunder før slutt og fastsatte sluttresultatet til 9-7.