20212223242526
27282930

Halvspilt uten seier

22.11.2011

Det ble nok en tung kveld for NOR 92 da Greåker gjestet Solberghallen i den siste serierunden før serien er halvspilt. Etter en første periode som Greåker vant 2-1 var det i hvert fall fortsatt håp om poeng da lagene gikk på banen foran periode to, men dette håpet sloknet fort.

Mikael Sjøqvist og hans gutter (bildet) fikk det også tøft mot Greåker og måtte bite i seg et nytt tap, det tolvte strake for sesongen. (foto: Stian Michalsen)

Det har vært en første halvdel av sesongen som kan sammenlignes med å gå til Galdhøpiggen på bakglatte ski. Spillere har av forskjellige årsaker lagt inn årene i tur og orden underveis i sesongen og tilbake står en gjeng unggutter hvor ikke mange har rutine fra dette nivået. Ut bakdøra har i tur og orden Per Brandt, Niklas Danebäck, Christian Kolderup og nå sist Alexander Jaksland forsvunnet av forskjellige årsaker.

Vi fulgte kampen LIVE her!

Dette ble etterhvert tydelig også i kveldens kamp da gamle og nye storheter i Greåker som Willy Fauskanger, Stian Skau,Thomas Jansson, Thomas Jansson, Jørn Andre Isnes, Jan Karlsson og Patrick Hjemgård gjorde livet surt for NOR 92's unggutter. Etter en 1. periode som var i henhold "game plan" levde kampen foran den andre perioden. Men kun to minutter ut i midtperioden økte Greåker til 3-1, og stoppet ikke før det sto 1-6 på tavla. Steffen Løvlund reduserte til 2-6 etter drøye 35 minutter og dette sto seg til andre pause.

Tapsrekken vokser for NOR 92 (dt.no)

NOR 92 var avhengig av å få det første målet i siste periode for å skape litt spenning i kampen, men i stedet var det Greåker som definitivt avgjorde kampen 12.37 ut i siste perioden etter at superveteran Willy Fauskanger var sist på ballen og dermed 7-2 til gjestene. NOR 92 ga aldri opp, men i det 56 spilleminutt scoret Greåker ytterligere to mål i løpet av 17 sekunder og dermed ble det nok en gang et stor tap for Tigers mot bulldoggene fra Greåker.

NOR 92 - Greåker  2-9 (1-2, 1-4, 0-3)
Ca. 70 tilskuere i Solberghallen
Målscorer NOR 92: Mathias Knutsen og Steffen Løvlund

Kampfakta og kommentarer fra oppgjøret NOR 92 - Greåker

Neste søndag er det serielederne Fjerdingby som kommer på besøk til Solberghallen. Det blir garantert høye odds for hjemmeseier i denne kampen etter tolv strake tap for Tigers. NOR 92 kan like gjerne glemme de første tolv kampene og begynne tellingen på nytt neste søndag! Vi må ta en kamp av gangen og se på dette som nyttig læring og efaring. Som Sjøkan sier i kampprogrammet, det er ikke noe alternativ å legge seg og gi opp.