20212223242526
27282930

To steg tilbake

18.11.2011

Selv om NOR 92 ikke har tatt noen etterlengtede poeng i de siste kampene har prestasjonene vist en positiv utvikling. Sett i lys av dette var 6-15 tapet for Sveiva to steg tilbake også prestasjonsmessig. Her var det aldri tvil om hvem som var det beste laget.

Eirik Holstad (bildet) scoret sitt første mål Eliteserien da NOR 92 tapte 5-16 for Sveiva. (foto: Stian Michalsen)

Sveiva kom best i gang i dette oppgjøret og ledet med 2-0 før vi hadde spilt i 7 minutter. Steffen Løvlund reduserte til 1-2 etter drøyt 8 minutter, men som mange ganger tidligere denne (og tidligere sesonger) så slipper vi inn mål umiddelbart etter at vi selv scorer. Sindre Bjerknes brukte kun 11 sekunder etter reduseringen før han sendte Sveiva opp i 3-1. Men NOR 92 holdt spenningen i kampen etter at Sondre Røstgård reduserte til 2-3 (11.50). Men i stedet for 3-3 økte Sveiva til 4-2 og 5-2 før Victor Ekestubbe fastsatte pauseresultatet til 5-3 etter 18.16.

2. perioden ble skjebnesvanger for Tigers. I stedet for redusering og utlikning så vinner Sveiva perioden med hele 6-0 og spikrer kampen til sin fordel. 11-3 etter 40 spilte minutter og det var selvfølgelig kjørt.

Det positive er at gutta går ut i tredje perioden og spiller med hjertet utenpå drakta! I stedet for å gi opp, kjemper gutta samfulle 20 minutter i tredje perioden. Vi scorer tre ganger ved Fredrik, Eirik Holstad (sitt første mål i Elitserien) og Magnus, mens Sveiva scorer ytterliger fire mål, dermed ender perioden 4-3 til hjemmelaget. Eirik Holstad (17) scorer sitt første mål og Lars Gommerud (17) fikk sin debut i Eliteserien, mens de mest rutinerte, Alexander Jaksland, Tobias Hulterstrøm og Christian Kolderup manglet på grunn av sykdom. Det ble for ungt og urutinert denne gangen, men fremtiden ligger uansett foran oss med en ung og hardtarbeidende spillerstall.