20212223242526
27282930

Ettmålstap mot Gjelleråsen

01.10.2011

NOR 92 reiste i ettermiddag til Lihallen med mål om å ta sesongens første poeng. Det holdt bare nesten. Tigers tapte med ett mål (5-6) etter å ha vunnet siste periode med 4-3.

NOR 92 og Simen Bendiksen (bildet) var nær sesongens første poeng i bortemøtet med Gjelleråsen i Lihallen i ettermiddag. (foto: Stian Michalsen)

Gjelleråsen - NOR 92 6-5 (1-1, 2-0, 3-4)
Målscorere NOR 92: Steffen Løvlund (2), Bjørn Erik Torgersen, Per Brandt og Simen Bendiksen.
Utvisninger: GIF 2x2 min. - NOR 92 1x2 min.
148 tilskuere i Lihallen.

NOR 92 har som ventet fått en tøff start på sesongen, ikke helt uventet heller da vi møter noen av de antatte topplagene i de første kampene. Allikevel går vi alltid på banen med målsetning om å ta poeng og mot GIF på lørdag var Mikael Sjøqvist optimist foran kampen. "Sjøkan" sa følgende til nor92.com foran oppgjøret med GIF "Vi er absolutt sultne etter poeng nå og treningen denne uken har handlet mye om at forbedre vårt spill med ball".

NOR 92 fikk også den åpningen på kampen de håpet på forhånd da Simen Bendiksen sendte Tigers i føringen med sin 1-0 scoring. En første periode hvor NOR 92 burde ledet, endte i stedet med at GIF utlikner til 1-1 i powerplay etter drøye 15 minutter, et resultat som sto seg perioden ut.

Andre periode åpner ikke som NOR 92 ønsket. GIF styrte kampen fullstendig de første syv minuttene av perioden og det var kun ett lag på banen. Drøye midtveis gjør også GIF to mål som gjør at de leder med 3-1 foran siste periode.

Den åpnet fryktelig for NOR 92 og GIF økte sin ledelse til 4-1 og 5-1 i løpet av siste periodens første 30 sekunder før Sjøkan mente at nok var nok og tok time out. Etter dette viste gutta god moral og svarte med to reduseringer, 2-5 etter scoring av Per Brandt og 3-5 etter at Bjørn Erik Torgersen scoret for Tigers. Fem minutter ut i siste periode øker GIF til 6-3, før NOR 92 scorer to nye mål mot slutten. 4-6 og 5-6 etter at Alexander Jaksland assisterte Steffen Løvlund ved begge anledninger.

Øvrige resultater og tabell fra Eliteserien

Sjøkan oppsummerer kampen med at det er skuffende og tape med ett mål, spesielt etter at vi i noen korte perioder slipper GIF til alt for lett. Han er allikevel fornøyd med at laget nok en gang viser fremgang etter sesongens første to kamper og sjefen mener gutta er på rett vei og ser positivt frem til fortsettelsen.