20212223242526
27282930

Fremgang, men stang ut mot Bækkelaget

31.10.2011

Uflaks, udyktighet, man kan kalle det hva man vil, men mot Bækkelaget hadde NOR 92 så mange som 7 stolpetreff uten at det ble nettkjenning. Da blir det selvfølgelig vanskelig å vinne når noen av disse ikke gav full uttelling. Bækkelaget vant, ufortjent eller ikke med 4-1 i Solberghallen i går kveld.

Alexander Jaksland (bildet) spilte en bra kamp for Tigers og noterte seg for sesongens første nettkjenning (foto: nor92.com)

Det er lett å grave seg ned etter at man har tapt ni strake kamper i Eliteserien, men gårsdagens kamp i Solberghallen var på mange måter et steg fremover. Visst, vi scorer ikke på mange og fete sjanser, men vi spiller en bra kamp, er førende i banespillet og slipper Bækkelaget sjelden til i egen sone. Allikevel ble det nok et tap, noe som selvfølgelig gir en enda tøffere oppgave med å sikre Elitserien kontrakten, men umulig er det langt i fra.

Vi fulgte kampen LIVE her!

NOR 92 - Bækkelaget 1-4 (0-1, 0-2, 1-1)
100 tilskuere i Solberghallen
Målscorer NOR 92: Alexander Jaksland.

Kampfakta og kommentarer fra oppgjøret NOR 92 - Bækkelaget

NOR 92 spilte en bra 1. periode, skaper mange sjanser og slipper sjelden BSK til. Allikevel var det BSK som fikk periodens eneste mål da en markkryper snek seg i mellom bena til en haug med utespillere før den gikk inn i kassa bak Kolderup i NOR-målet.

I andre periode fortsetter NOR 92 med positivt spill, men når Bækkelaget mot spillets gang øker til 2-0 så virker det som lufta gikk litt ut av hjemmelaget og BSK tok mer over mot slutten av perioden. I denne perioden øker til også til 3-0.

I 3. periode var NOR 92 tilbake på sporet og skaper mange og store sjanser mot en meget god BSK keeper som også ble kåret til BSK's beste spiller. Utrolig nok klarer ikke Tigers å få uttelling på sine sjanser og på en kontring, en lang ball øker BSK til 4-0 og avgjør med dette målet kampen. Mot slutten får NOR 92 endelig hull på byllen, men Alexander Jaksland scoring blir aldri noe mer enn et trøstemål. For øvrig vant hjemmelaget skuddstatistikken med 27-18. BB for hjemmelaget ble Tobias Hulterstrøm som gjorde en solid innsats.

For hjemmelaget betyr det fortsatt 0 poeng etter ni spilte kamper, men vi så mye positivt i går og tror at den første seieren nærmer seg! Neste kamp er mot Lye på bortebane om 14 dager.