20212223242526
27282930

Også Sagene ble for sterke

26.10.2011

NOR 92 gikk til hjemmekampen mot Sagene med håp om sesongens første poeng og en lysere hverdag med tanke på tabellplaseringen. Det startet bra og hjemmelaget tok føringen i kampen etter at Steffen Løvlund gjorde 1-0 etter drøye fire minutters spill.

Mathias Knutsen (bildet) noterte seg for tre nye scoringer og har funnet målformen med 8 nettkjenninger på de tre siste kampene (foto: nor92.com)

Dessverre skulle det vise seg at selv om vi fikk en god start på kampen og ledet med både 1-0 og 2-1 så ble vi nok en gang felt av marginer i mot. Typisk for et lag som sliter i motbakke. Diskutable utvisninger og straffesituasjoner som i denne kampen gikk i vår disfavør, uten at det skal være noen bortforklaring av tabellposisjonen.

404 gjester fulgte kampen LIVE her!

På stillingen 6-6 i siste perioden kommer Mathias Knutsen igjennom, blir taklet, får fordel, men det er Sagene som i stedet kontrer inn 6-7. Det var relativt jevnt i målprotokollen inntil dette, men i 3. perioden drar Sagene i fra, lager fire nye mål og vinner fortjent nok med 11-6.

Det som kanskje bekymrer NOR-trener Mikael Sjøqvist mest er at vi slipper inn for enkle mål og han var slett ikke fornøyd med å slippe inn 11 mål på hjemmebane mot Sagene.

NOR 92 - Sagene  6-11 (2-3, 4-4, 0-4)
95 tilskuere i Solberghallen
Målscorere NOR 92: Mathias Knutsen (3), Simen Bendiksen (2) og Steffen Løvlund (1).

Øvrige kampfakta og kommentarer finner du her

Sportssjef i NOR 92 Bent Nilssen uttalte følgende til nor92.com etter kampen; "syns vi er med på notene i går, og trodde vi skulle klare å dra i land to poeng! Men det som skinner i mellom i tre perioder er at vi er unge og urutinerte og helt klart er kommet i en motgangsstim"

Mikael Sjøqvist var selvfølgelig ikke fornøyd med hverken resultatet eller kampen, men velger å fokusere på at vi nå må jobbe videre og ha trua på det vi holder på med.

Sportssjef Nilssen er også opptatt at vi holder fokus videre selv om det ser ganske så mørkt ut etter 8 spilte kamper; "Vi må jobbe videre ta en kamp av gangen og utvikle oss videre. Beholder vi stammen i dette laget er det ingen tvil om at vi kommer til å bli bra – men vi må være tålmodige og ikke lete etter syndebukker!