Hopp over kalender - Til hovedinnhold - Topp

Aktivitetskalender

«« Jun - 2022 »»
M T O T F L S
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   

2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - Juli - August - September - Oktober - November - Desember

Klart for seriestart!

15.09.2011

På lørdag er det klart for sesongens første kamper i herrenes Eliteserien i innebandy. Foran premiere kampen mot Fjerdingby har vi tatt en prat med NOR-trener Mikael "Sjøkan" Sjøqvist og årets kaptein Alexander "Jaxx" Jaksland om hvilke forventninger de har til den kommende sesongen.


NOR 92's spillende assistent trener Tobias Hulterstrøm (bildet) er klar for en ny sesong for NOR 92. 

Førstkommende lørdag reiser NOR 92 til Marikollhallen for å møte en av sesongens store favoritter, Fjerdingby. Tøff åpning, men gutta har selv troen på at de kan overraske mot hvilken som helst motstander denne sesongen. Vi har tatt en prat med to profiler i NOR 92 før åpningskampen, trener Mikael Sjøqvist og kaptein Alexander Jaksland.

Eliteserien 2011/2012

Endelig seriepremiere Sjøkan, hva tenker du om det?
- Det er alltid like morsomt og spennende. Ikke minst i år da vi kommer til sesongsstart med et nesten helt nytt lag. Åtte mer eller mindre ordinarie spillere fra fjolårssesongen har sluttet hos oss. Derfor har vi mått bygge et helt nytt lag til den her sesongen. Et spennende arbeid og jeg er meget fornøyd med truppen jeg har.

Hva tenker du om Fjerdingby på bortebane allerede i premierekampen?
- Jeg ser med spenning og glede frem til premieren på lørdag. Vi har tøffest tenkbare motstand i min klare seriefavorit Fjerdingby, men vi har absolutt inget at tape i den her kampen og kan gå ut og bare jobbe steinhardt uten noen som helst presse på oss. Dessuten har vi rent statistiskt alltid levert bra resultat i sesongsåpninger under min tid som trener i klubben. På de fem premierene vi har spillt siden jeg kom har vi bare et tap.

Hvordan har laget sett ut nå rett før seriestarten?
- Vi har sett allt bedre ut både på trening og i treningskamper mot sluttet gjør at jeg er forsiktig optimist til den her kampen.
 
Hva med sesongen, målsetninger og forventninger?
-
Sesongen generellt blir selvfølgelig tøff. Det at det er tre lag som rykker ned gjør at nedrykksspøkelset kommer at finnes til stede der hele tiden. Jeg håper ikke vi skal være inblandet i nedrykksstriden, men trur at serien kommer bli veldig jevn og det er små marginer som kommer at bli avgjørende. Samtidigt er det heller ikke bare resultat vi jakter den her sesongen. For oss handler det hele tiden om at utvikles. Både som lag og som enkelte spillere. Vi har et ungt lag og min forhåpning er at vi kommer ta steg hele tiden. Det viktige for oss er at utvikles for hver kamp og for hver trening. Rent spillemessig håper jeg også at vi skal ta steg den her sesongen. Jeg synes vi til tider i fjor blev litt passive og statiske i vårt offensive spill. Dette har vi jobbet hardt med under forsesongen og målet vårt er at spille en fartfylld og underholdende innebandy. Det skal være gøy å se NOR 92 spille!

Kaptein Jaksland også optimist 

Vi ba også årets kaptein, Alexander Jaksland, om å kommentere sine forventninger til den kommende sesongen.

- Sesongen som står for tur, blir mer spennende en noen gang. Vi har et yngre lag en noen gang på papiret. Hvilke unggutter som tar nye steg, hvilke som er modne for spill i eliteserien, det vil denne sesongen vise. I år vil vi fokusere mye mer på delmål en sesongmål. Vi skal bygge lag, og utvikle spillere. Vi må jobbe knallhardt på treninger for å kunne utvikle vårt grunnleggende spill, slik at alle spillere er trygge på hvordan de skal opptre i alle spillets faser.

Ordet som er fokuset i år er ”utvikling”
Vi forventer å se progresjon ifra kamp til kamp i år. Med mye unggutter er det naturlig at det vil svinge litt i prestasjonene, men vi i gruppen skal fokusere på 1 periode av gangen, og deretter kamp for kamp. Vi har tro på at vi kan ta poeng ifra alle lagene i serien på gode dager. Vi i spillergruppen gleder oss til å komme i gang med serien nå.

Til slutt håper jeg at så mange som mulig kommer å støtter oss i kampene fremover. Vi trenger støtte på tribunen mer en noen gang. Kom å hjelp tidenes yngste eliteserielag. En ting skal vi love dere, dere skal få se et lag som ønsker å blø for drakta.

Pressemappe for samtlige lag i Elitserien 2011/2012 


Fjerdingby - NOR 92, lør. 17/9 kl. 14.00 i Marikollhallen



  •