20212223242526
27282930

Tap, men mye positivt

22.09.2011

NOR 92 tapte kveldens kamp mot Tunet med 3-8, men på tross av et nytt tap var det også en del positivt å se som gutta må ta med seg videre. NOR 92 hang meget godt med i store perioder av kampen, men Tunet var hakket mer effektive enn hjemmelaget i denne kampen.

NOR 92 og Alexander Jaksland ble et nummer for lite for Tunet, men viste i perioder at det bor mye i laget.

NOR 92 - Tunet 3-8 (1-3, 1-3, 1-2)
Målscorere NOR 92: Kristian Becher, Fredrik Ullern og Steffen Løvlund

Kampfakta og kommentarer NOR 92 - Tunet

Sportssjef Bent Nilssen uttaler til nor92.com etter kampen at han var brukbart fornøyd med hva han så i kampen mot Tunet. Prestasjonene blir litt ujevne, helt fra glimrende til under pari i løpet av samme periode, men vi viser i perioder at vi spiller jevnt med Tunet. Han mener videre det er viktig å ta med det positive og lære av våre feil. Nilssen sier også til nor92.com at skal vi vinne slike kamper må vi ta bedre vare på de sjansene vi spiller oss til, samt luke bort de enkle feilene vi fortsatt gjør. Tunet ledet med 3-1 etter de første tjue, etter at Kristian Becher reduserte for NOR 92 i sluttminuttet.

NOR 92 trener Mikael Sjøqvist sier han er godt fornøyd med utviklingen i forholden til kampen mot Fjerdingby, men at vi er litt for naive i vårt forsvarsspill i perioder. Han er også meget fornøyd med hva gutta presterer de første 15 minuttene av midtperioden, før vi får det han mener er en billig utvisning mot oss som Tunet utnytter godt. NOR 92 reduserer til 2-3, før Tunet scorer tre mål på 1,38 de siste fem minuttene av perioden.

Tunet vinner kampen med 8-3 etter at de også vinner siste perioden med 2-1, men resultatet lyver nok noe, NOR 92 hang meget godt med og vi gleder oss til fortsettelsen!