27282930

2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - August - September - Oktober - November - Desember

Ungt NOR-lag hentet to poeng i Halden

15.12.2012

Det var et ungt NOR-lag som dro til Halden. Og de hentet hjem to poeng etter seier 11-4.

Sto bra. Henrik Volden Farmen fikk sjansen å stå i fra start borte imot Halden. Det klarte Henrik med glans.

Med etablerte spillere som Anders Fanuelsen, Christian Kolderup, Magnus Hamarstrøm, Eirik Holstad, Fredrik Ullern, Fredrik Steiner, Jonas Sandberg, Jørgen Becher og Erik Wilhelmsson borte av forskjellige grunner stilte NOR et veldig ungt lag på banen.

Alle reden i lineupen fikk vi se to unge spillere da Henrik Volden Farmen sto i mål og Magnus Sjøstrand tok plass i første rekken. Også Simen Volden Farmen og Tommy Christensen fikk spilletid i denne kampen. Dessuten satt Simen Breidablikk på benken som reservekeeper. Simen kom faktisk også på scoringslisten etter et hardt skudd i krysset. Hans mål kom i andre perioden og ga gjestene ledelsen med 4-0.

15-åring lo sist (Drammens Tidende)

Ellers var det et NOR-lag som slet med å få ballen i mål bak Halden-keeperen. Gjestene tok kommando fra start i første perioden og skapte en del målsjanser. Skuddviljen var stor fra NOR-gutta, men effektiviteten ikke så god.
Faktisk scoret bare NOR et mål i første perioden, dette gjennom Steffen Løvlund.
- Vi ble litt for bekveme i første perioden og ble stående å trillet ballen rundt, rundt. Samtidig kom Halden i noen kontringer som de faktisk kunnet score på, forteller NOR-trener Bjørn-Erik Thorp.
Skuddene i første perioden var 15-3 for NOR, men ledelsen altså bare 1-0.

Men i andre perioden fikk laget bedre utdeling. Ikke minst da Steffen Løvlund som scoret ikke mindre enn tre ganger i periode to. NOR gjorde her en bra midtperiode, men mistet konsentrasjonen litt på slutten og tillot Halden å redusere både en og to ganger.
- Totalsett er dette ikke en bra innebandymatch, men vi hever oss i andre perioden selv om vi mistet fokus mot slutten av denne også, sier Bjørn-Erik Thorp.
NOR-ledelsen var likevel klare 7-2 foran siste perioden og der kunne gjestene kontrollere uten noen som helst problem. Halden fikk mål på straffe, men NOR scoret fire og vant til slutt med 11-4.
- Vi prøvde å fortsette å spille, men skjedde ikke så mye. Men det viktige var at vi tok de poeng vi skulle ta også, konstaterer Bjørn-Erik Thorp.

Kampfakta Halden - NOR 92

Han var så klart fornøyd med at de unge spillene tok sjansen når de fikk den. Ikke minst da Henrik i mål.
- Han kan ikke lastes for de fire målene, men gjorde det stabilt i dag. Ellers var Steffen het med fem mål og to assist, summerer Bjørn-Erik Thorp.
Nå gjenstår en kamp før juleoppeholdet. Hjemme imot BygdøMonoliten på tirsdag.