Hopp over kalender - Til hovedinnhold - Topp

Aktivitetskalender

«« Jun - 2022 »»
M T O T F L S
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   

2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - August - September - Oktober - November - Desember

''Det står dårlig til med NOR 92 om dagen''...

19.02.2012

"Det står dårlig til med NOR 92 om dagen"... dette er et utsagn som klubbens trenere, spillere, ledere og supportere ofte får høre av omverdenen om dagen. Sannheten er at det står bedre til enn på veldig lenge! De fleste som kommer med utsagnet over tenker fortrinnsvis og sannsynligvis utelukkende på A-lagets tabellposisjon i Eliteserien.


Aldri har NOR 92 hatt så mange spillere i aksjon og aldri har fremtiden sett lysere ut for klubben. At A-laget kommende sesong må ta steget ned i 1. divisjon er ingen krise, vi kommer tungt tilbake også der! (foto: nor92.com) 

For å ta A-laget først. Mye som ble planlagt våren 2011 har blitt totalt anderledes i praksis utover i sesongen. Klubben har lenge vært klar på at de ønsker å utvikle et lag for fremtiden bestående av en stamme med egen utviklede spillere. Selvfølgelig vil vi alltid ha behov for solide forsterkninger utenfra, men stammen i laget skal være lokal for forhåpentligvis å gi større kontinuitet enn tidligere.

Spillerjakten på gode forsterkninger gikk utover våren og sommeren ikke spesielt bra, men på tross av at nøkkelspillere som Chris Jaksland (Fjerdingby), Mads Normann (Tunet), Mikael Sandin (Sverige), Manne Strandberg (Bærums Verk), Julian Agyemang (MG10) og Jonas Sandberg (militæret) forsvant, mente man at troppen skulle være god nok til å fornye plassen i Eliteserien. Dessverre skulle det utover i sesongen vise seg at man også mistet flere spillere med rutine. Alexander Jaksland, Per Brandt og Christian Kolderup forsvant ut bakdøra av forskjellige årsaker og i tillegg har vår poengkonge Steffen Løvlund vært ute med sykdom og skader i lange perioder. Med en allerede litt tynn tropp skulle dette vise seg å bli for tøft for det unge Tigers mannskapet.

Veien fremover og et mål om et snarlig comeback i Eliteserien avhenger av at man beholder stammen i årets lag, at man får tilbake noen NOR-gutter som spiller i andre klubber og at man lykkes med å få plass et par solide forsterkninger. Faller dette på plass har vi et fundament for å bli et topplag i Eliteserien innen kort tid.

Fakta er at bak vårt unge A-lag yngler det nemlig av talenter i klubben! Aldri tidligere har vi hatt så mange aktive spillere i klubben og med den bredden vi nå kan vise til er det svært få andre klubber i Norge som kan vise til det samme. Vi har tatt en titt på status i våre aldersbestemte lag i innspurten av sesongen 2011/2012.

Vårt G17 lag har denne sesongen tidvis vært skadelidende på grunn av at så mange av spillerne har vært innvolvert i både A-laget og rekruttlaget. Dette har ført til at man ikke alltid har kunnet stille til kamp med hverken optimalt lag, såvel som optimale forberedelser. Men i de siste ukene har vi sett litt av hva som bor i laget. Pr. 18. februar ligger vårt G17 lag på en 2. plass bak GIF Fighters som de for øvrig slo med 5-3 i siste seriekamp. Den seieren betyr at de allerede er kvalifisert for NM G17 som avvikles i Mjøndalshallen og Solberghallen helgen 24-15. mars.
Tabell G17 Elite

Vårt rekruttlag har også lidd under at vi denne sesongen har måttet løfte opp relativt mange G17 spillere i A-troppen, samt at A-troppen har blitt tynnere utover i sesongen. Uansett har laget gjort en bra innsats og ligger i skrivende stund på en 4. plass i 2. divisjon. Vi har et godt tilbud til "de nest beste" med spill på nivå 3 i Norsk innebandy. Foran neste sesong blir det også nødvendig å rekruttere noen nye spillere i rekruttlaget for å få en større bredde i spillertroppen.
Tabell 2. divisjon

Vårt G15 lag som består av spillere både født i 1997 og 1996 har denne sesongen gjort en bra innsats. I starten på sesongen hadde ikke gutta marginene helt på sin side og hadde noen knepne tap. Etter deltakelse i Gothia Cup har laget etter nyttår slått bra i fra seg i G15, 1. divisjon og ligger for øyeblikket på en 4. plass, men kun to poeng bak serieleder Strømmen.
Tabell G15, 1. divisjon

Klubbens G14 lag som egentlig er et G13 lag har ikke vært snauere enn at de to serierunder før slutt leder G14, 1. divisjon og har alt i sine egne hender med tanke på seriemesterskapet.
Tabell G14, 1. divisjon

Også vårt G13 lag er i førersetet i G13 serien og når kun to sluttspillskamper gjenstår har laget en 3 poengs ledelse på Tunet og GIF Fighters som er motstanderne i de to siste kampene. For øvrig har ikke vårt G13 lag tapt en seriekamp siden oktober 2010!
Tabell G13

I G12 serien henger vi også med i toppen av tabellen. Gutta har hatt en fin sesong og ligger på en 3. plass bak Sveiva og Tunet før sluttspillet tar til.
Tabell G12

I G11 og G10 er det ikke tabeller, men vi har brede og gode tropper også i disse årsklassene og treningsarbeidet som bedrives daglig her er også av høy kvalitet, noe vi ser resultatet av når gutta spiller kamper mot våre argeste konkurrenter.

I miniputt klassene (M05, M04, M03 og M02) er NOR 92 sammen med GIF Fighters, Tunet og Sveiva blant de største klubbene i Norge. Vi stiller på samtlige minirunder med mange lag og dette viser at det gror godt blant de aller yngste i Tigers!

Også på damesiden planlegger vårt damelag et comeback i seriespillet etter at jentene denne sesongen kun har trent og ikke deltatt i seriespill. Bak A-laget har vi også et J15, J13 og J11 lag som alle denne sesongen har slått bra fra seg i seriespillet og spesielt etter nyttår og deltakelsen i Gothia Cup har formen vært klart stigende!
Tabell J15 
Tabell J13 

I vår jubileumssesong startet også klubben opp EL-innebandy lag som i disse dager forbereder seg til sine første kamper for klubben når de planlegger deltakelse i SHIL Cup i Sandefjord som går av stabelen 10. mars. Ta en tur til Solberghallen på tirsdager kl. 18.00 så får dere se utøvere som behersker innebandy sporten på en litt annen måte enn dere er vant til!

Vi skal heller ikke glemme det faktum at klubben heller aldri har hatt så mange kompetente trenere, ledere og andre frivillige som trår støttende til ved behov. Klubben har siden den spede starten i 1992 vokst seg til en av de største idrettsklubbene i Nedre Eiker og er en av de største innebandyklubbene i Norge med sine over 600 medlemmer.

NOR 92 har som arrangør for Tigers Cup Junior, Camp NOR og aksjonen "Barn Hjelper Barn" også satt positive spor etter seg når det gjelder diverse arrangement!

Så tilbake til utsagnet ''Det står dårlig til med NOR 92 om dagen''... det faller nok på steingrunn - NOR 92 er i høyeste grad blant Norges ledende klubber i jubileumsåret 2012 hvor også klubben senere i år skal markere og feire de første tjue årene!

PS! Ta deg en tur til en av hallene i Nedre Eiker for å overvære Norges største innebandyturnering for aldersbestemte lag, Tigers Cup Junior i Solberghallen, Mjøndalshallen og Ekneshalen helgen 16-18. mars. NOR 92 er også teknisk arrangør for NM G17 som avvikles helgen 24-25. mars i Solberghallen og Mjøndalshallen.

GO TIGERS!!!



  •