27282930

2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - August - September - Oktober - November - Desember

Fortsatt uten seier

13.02.2012

Heller ikke mot et presset Sagene holdt det til poeng for NOR 92. Etter en bra åpning på kampen hvor Tigers tok ledelsen først med 1-0, for så å øke til 2-0, snudde kampbildet seg nær sagt som vanlig for NOR 92 utover i kampen. Tigers ledet med 2-1 etter 1. periode, men Sagene vant til slutt fortjent 10-4 og sikret seg i praksis en plass i neste års Eliteserie.

Jørgen Becher (bildet) noterte seg for to nettkjenninger i bortekampen mot Sagene. (foto: Stian Mikalsen)

I forkant av kampen øynet vi et håp om at gutta skulle greie å vippe marginene i sin favør og ta hjem sesongens første poeng, men dessverre ble det heller et klart tap for et Sagene lag som "måtte" vinne for å holde seg over den magiske nedrykkstreken.

Sagene - NOR 92  10-4 (1-2, 4-0, 5-2)
36!!! tilskuere i Bjølsenhallen
Målscorere NOR 92: Steffen Løvlund (2), Jørgen Becher (2).

Kampfakta og kommentarer fra oppgjøret Sagene - NOR 92

Sagene hadde nok de berømte nervene utenpå drakta, de viste hva som lå i potten og at et tap her kunne få skjebnesvangre følger for videre spill i Eliteserien. Dette utnyttet NOR 92 i starten på kampen, men dessverre for Tigers så fikk Sagene etter hvert orden på nervene og spillet, mens de så ut til å gå i motsatt retning med tanke på spill og sjanser for Tigers.

Nytt tap for NOR 92 (dt.no)

Etter halvspilt kamp hadde nemlig Sagene snudd dette oppgjøret fra å ligge under 0-2 til å lede 4-2, og før 2. periode var slutt ledet Oslo laget fortjent med 5-2.

I siste periode fortsatte nedturen for NOR 92. Mye var nok avgjort da Sagene øket til 6-2 allerede før tre minutter av siste periode og derfra og ut var NOR 92 sjanseløse. Kun en meget opplagt Anders Fanulesen sørget for at tapet ikke ble større enn det faktisk ble. Skudd statistikken på 52-29 viser også at Oslo laget vant fortjent denne "blå-mandagen" for NOR 92.

NOR 92 trener Mikael Sjøqvist betegnet også kampen i ettertid som kanskje sesongens svakeste, så dette er det bare å glemme gutter og heller bygge videre på noen av de andre kampene etter nyttår.

Allerede på fredag kommer Sveiva på besøk og da håper vi at gutta er revansje sugne og ikke har gitt opp muligheten til å ta poeng i Eliteserien 2011/2012. Det er nå kun to sjanser igjen...

Full kontroll mot NOR 92 (sageneinnebandy.com)