27282930

2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - August - September - Oktober - November - Desember

Viktig seier for G17

09.02.2012

Onsdag kveld ventet Grei/Målløs til en nøkkelkamp for NOR 92 G17's lag. Med tap i denne kampen kunne man vinke farvel til medaljekampen i G17 Elite, samtidig som det kunne sett skummelt ut med deltakelse i NM kvalifiseringen som arrangeres på hjemmebane i Solberghallen helgen 24-25. mars. Gutta fikk en drømmestart på kampen og allerede etter 15 sekunder lå den første ballen i nettet bak Grei/Målløs keeperen.

Didrik Grøstad noterte seg for tre nettkjenninger da Grei/Målløs ble slått i Solberghallen onsdag kveld. (foto: Stian Mikalsen)

En forrykende start på en kamp som kanskje ikke ble av de mest velspilte, men mer preget av stor innsats og mange dueller fra begge lag.

NOR 92 G17 - Grei/Målløs  8-2 (3-1, 2-1, 3-0)
Målscorere NOR 92: Jørgen Becher (4), Didrik Grøstad (3), Jonas Hansen (1)
Ca. 40 tilskuere i Solberghallen

Etter snaue fem minutter økte hjemmelaget til 2-0, men Grei/Målløs brukte ikke mer enn 25 sekunder på å reduserer til 2-1. Etter dette bar kampen preg av mange dueller, høyt tempo og mye "kriging". Med drøye minuttet igjen av perioden øker hjemmelaget til 3-1 og får dermed litt ekstra ro med inn i garderroben før midtperioden.

NOR 92 G17's websider

Her ble det stillingskrig og kampen står lenge og vipper. Drøyt 13 minutter ut i perioden øker Tigers til 4-1. I løpet av periodens siste 5 minutter så scorer lagene hvert sitt mål og dermed står det 5-2 foran siste periode.

I denne perioden er det liten tvil om hvor seieren vil ende. Hjemmelaget kjører på og scorer tre nye mål og vinner dermed nøkkelkampen med klare 8-2.

Denne seieren betyr at NOR 92 tar steget opp på en 3. plass i G17 Elite, a poeng med Sveiva som ligger på sølvplassen bak GIF Fighters som for øvrig kommer på besøk til Solberghallen neste onsdag i et toppoppgjør. Med seier her er det fortsatt muligeter for å hente inn serielederen med to serierunder igjen.

De fem beste lagene i G17 Elite er kvalifisert for NM kvalifiseringen.

NOR 92 står som teknisk arrangør når NM kvalifiseringen i G17 klassen går av stabelen i Mjøndalshallen og Solberghallen helgen 24-25. mars. Her møtes 10 kvalifiserte lag fra hele Norge for å spille om de to finaleplassene i Norgesmesterskapet.