27282930

2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - August - September - Oktober - November - Desember

Ledet etter to perioder, men sprakk i siste

27.01.2012

NOR 92 fikk en kanonåpning i oppgjøret mot Bækkelaget i Bækkelagshallen i går kveld. Allerede før kampen var 6 minutter gammel hadde Sondre Røstgård og Kristian Becher sendt Tigers i ledelsen med 2-0! Etter to perioder ledet NOR 92 med 5-3 og det så lyst ut med tanke på sesongens første poeng, men slik skulle det ikke gå...

Sondre Røstgård sendte NOR 92 i ledelsen med 1-0, men tross en 5-3 ledelse foran siste periode kunne ikke NOR 92 ta med seg sesongens første poeng etter en begredelig avslutning på kampen. (foto: Stian Mikalsen)

Bækkelaget tok etter Tigers sterke åpning time out for å få orden i egne rekker, og etter snaue 11 minutter i undertall reduserte de til 1-2. NOR 92 svarte nesten umiddelbart og etter 11.51 var Simen Bendiksen frempå og sendte Tigers i føringen med 3-1. Bækkelaget avsluttet scoringene i første periode da de reduserte til 2-3 etter 18.06. Dermed kunne NOR 92 gå til den første pausen med en ett-måls ledelse.

Bækkelaget - NOR 92  10-6 (2-3, 1-2, 7-1)
51 tilskuere i Bækkelagshallen

Målscorere NOR 92: Kristian Becher (2), Sondre Røstgård (1), Mathias Knutsen (1), Simen Bendiksen (1)

Kampfakta og kommentarer fra oppgjøret Bækkelaget - NOR 92

I andre periode var det også NOR 92 som lagde det første målet. Etter 24.06 sendte Mathias Knutsen Tigers i føringen med 4-2 og det så riktig lyst ut for NOR 92. Dessverre for NOR 92 reduserte Bækkelaget til 3-4 ganske umiddelbart, men etter halvspilt kamp var Tigers igjen to mål foran etter at Bjørn Erik Torgersen ga NOR 92 en 5-3 ledelse som sto seg frem til pause. Dermed så det ganske lyst ut foran de siste tjue minuttene og sesongens første poeng var klart innen rekkevidde.

Siste periode startet på verst tenkelig måte for NOR 92. Før 6 minutter var spilt av siste perioden hadde Bækkelaget både redusert til 4-5 og 5-5, og da valgte Mikael Sjøqvist å ta time-out. Det så ut til å fungere for etter 46.36 ga Kristian Becher på nytt Tigers ledelsen, 5-6 og håp om seier. Det håpet ble slukket da Bækkelaget i perioden fra 50.40 til 58.30, i løpet av 7 minutter og 50 sekunder, scorer 5 mål! Dermed går NOR 92 på nok et surt tap i en kamp de fører i over 50 minutter.

Det føles selvfølgelig tungt, men vi skal ta med det som var bra videre i jobben med å utvikle oss videre. Vi har i de siste tre kampene vært nære poeng og vist at vi holder følge med lagene på nedre halvdel av tabellen, med et lag som har Eliteseriens desidert yngste mannskap - glem ikke det!

Nå venter en periode med trening frem til lørdag 11. februar når Lye kommer på besøk til Solberghallen.

Vi tror laget fortsetter sin utvikling og at Lye kommet til å møte tøff motstand når de besøker Solberghallen om drøye to uker.