27282930

2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - August - September - Oktober - November - Desember

NOR 92 tangerte tapsrekorden

15.01.2012

Det var et svekket NOR 92 som reiste til Kringsjåhallen for å møte bunnkollega Akerselva i ettermiddag. Etter at det sto uavgjort 3-3 etter første periode, vant Akerselva midtperioden med 2-1, men i stedet for at NOR-gutta klarte å svare på tiltale i siste periode, avgjorde Akerselva kampen til sin fordel og vant 6-5 etter 1-1 i tredje. Akerselva's seiersmål kom med fattige 6 sekunder igjen av kampen... Dermed tangerte NOR 92 tapsrekken fra sesongen 2002/2003 hvor laget rykket ned med 18 strake tap.

Michael Sjøqvist og Bjørn-Erik Thorp måtte konstatere at et svekket NOR 92 heller ikke mot Akerselva klarte å sikre seg poeng i ettermiddagens oppgjør. (foto: nor92.com)

Alle som har bedrevet lagidrett og vært med å tape en kamp med mål til motstanderen helt i slutten av kampen vet hvor surt det er. Et meget ungt NOR 92 lag uten noen av sine beste spillere opplevde akkurat dette etter en heroisk innsats in 59 minutter og 54 sekunder. Kun 6 sekunder gjensto på kampuret da Akerselva satte inn sitt seiersmål...

NOR 92 kom til denne kampen uten tre av sine beste spillere. Før kampen var det klart at Steffen Løvlund og Magnus Hamarstrøm ikke kom til å rekke kampen, men på søndag fikk også Michael Sjøqvist forfall fra Tobias Hulterstrøm kun timer før kampstart.

Akerselva - NOR 92 6-5 (3-3, 2-1, 1-1)
101 tilskuere i Kringsjåhallen
Målscorere NOR 92: Erik Holstad (2), Fredrik Ullern (1), Simen Bendiksen (1), Jørgen Becher (1)

Kampfakta og kommentarer fra oppgjøret Akerselva - NOR 92

Kampen startet bra for NOR 92 og det var unggutten Erik Holstad som åpnet scoringene etter 3.39 da han sendte Tigers i føringen. Etter drøyt halvspilt periode utlignet Akerselva i overtallsspill, men Holstad var på plass igjen etter 12.59 og sendte NOR 92 opp i 2-1. I periodens siste 49 sekunder skjedde det svært mye. Først utligner Akerselva til 2-2 etter 19.11 før Fredrik Ullern sender NOR 92 i ny ledelse 3-2 etter 19.28. Kanskje som en forsmak på hva som skjedde i siste periode utlignet Akerselva til 3-3 da matchuret sto på 19.58...

I andre periode fikk NOR 92 også en bra start på perioden. Simen Bendiksen sender Tigers i føringen for fjerde gang med sitt 4-3 mål etter 21.32 i overtallsspill. Men Akerselva utligner også til 4-4, denne gangen på straffe, før de for første gang i kampen tar ledelsen med 5-4 etter 28.47. Dette resultat sto seg perioden ut.

I tredje periode delte dommerne ut fire 2 minuttere og hele tre av disse til Tigers. På tross av dette var det en annen unggutt, Jørgen Becher som utlignet for NOR 92 etter 53.58 av kampen. Nevnes skal også at Akerselva på sin tredje straffe brant en mulighet til å ta ledelsen etter 55.32, men som nevnt de lyktes bedre når det gjensto fattige 6 sekunder av kampen da Magnus Hagen sørget for at alle poengene ble igjen i Kringsjåhallen.

Selvfølgelig utrolig surt, men vi skal honorere et meget ungt NOR-lag som viser at dette mannskapet kan bli noe riktig stort i fremtiden om vi gjør de rette grepene.