27282930

2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - August - September - Oktober - November - Desember

Nytt stortap for et svekket NOR 92

11.01.2012

NOR 92 hang godt med Sarpsborg i to perioder. Bortelaget ledet 2-0 etter 1. periode, men i starten på midtperioden svarte Tigers og utlignet til 2-2. Mot slutten av perioden gjorde Sarpsborg et lite rykk og ledet 6-3 foran de siste tjue. I siste periode sa Sarpsborg takk for følget og laget ytterligere fire mål uten at hjemmelaget lykkes å lure Sarpsborg keeperen og dermed endte kampen 3-10.

Kristian Becher (bildet) fikk et omdiskutert rødt kort da NOR 92 tapte med 10-3 for Sarpsborg i Solberghallen onsdag kveld. (foto: nor92.com)

NOR 92 måtte klare seg uten sin poengkonge Steffen Løvlund og i tillegg kom ikke Magnus Hamarstrøm på banen etter at han ble skadet foran oppgjøret mot Slevik forrige helg. Dette var en stor strek i regningen for et lag som allerede har en tynn og uerfaren tropp.

Kampen startet i et tempo som ikke var spesielt høyt. NOR 92 så ut til å føle seg litt frem i starten på dette oppgjøret og det ble en svært sjansefattig periode. Sarpsborg tok ledelsen etter snaue 9 minutter av oppgjøret og dette målet så lenge ut til å bli periodens eneste, men 6 sekunder før første periode pause så var en gammel kjenning, Ketil Kristiansen, frempå og økte til 2-0 for Sarpsborg.

NOR 92 - Sarpsborg 3-10 (0-2, 3-4, 0-4)
75 tilskuere i Solberghallen
Målscorere NOR 92: Mathias Knutsen (1), Kristian Becher (1), Victor Ekestubbe (1).

Kampfakta og kommentarer fra oppgjøret NOR 92 - Sarpsborg

Midtperioden startet veldig bra for hjemmelaget! Allerede etter 2,57 av perioden var Mathias Knutsen frempå og reduserte til 1-2 for Tigers. Nytt håp! Enda lysere så det ut da 5 minutter var spilt av perioden og Kristian Becher var frempå og utlignet for Tigers, 2-2! Dessverre så skjedde det som vi har sett så mange ganger tidligere på denne og tidligere sesonger. Etter av vi selv scorer slipper vi for ofte raskt inn baklengsmål. Kun 41 sekunder etter vårt utligningsmål står det 3-2 til Sarpsborg igjen og ikke nok med det, når ytterligere 7 sekunder er spilt står det 2-4! Etter snaue halvspilt kamp er ringreven Kristiansen igjen frempå og øker Sarpsborgs ledelse til 5-2. Men så var det NOR 92's tur til å slå raskt tilbake, 40 sekunder gikk det før Victor Ekestubbe skapte ny spenning med sitt 3-5 mål etter 29.59. Så skulle dommerne komme i fokus. I hvert fall om vi ser det med blåhvite øyne. I en situsjon hvor Sarpsborg keeperen holder et godt grep rundt kølla til en NOR 92 spiller, blir det hett rundt Sarpsborg målet. Fløyta til dommerne går ikke før Jon Esben Skaug har lagt en NOR spiller i bakken og får rødt kort for denne forseelsen. For oss virket det merkelig at Kristian Becher i samme situasjon også får rødt kort da han verker slår eller dytter noen. Sarpsborg keeperen slapp også billig unna forseelsen, men vi får bare respektere at dommerne så dette anderledes enn vi som satt høyt opp på tribunen. Etter denne episoden skulle lagene spille 4 mot 4 i fem minutter og dette behersket Sarpsborg bedre enn hjemmelaget da de økte til 6-3 med 1,15 igjen av midtperioden.

nor92.com fulgte kampen LIVE her!

Siste periode ble ingen god periode for hjemmelaget. Spillemessig hang vi brukbart med, men lykkes ikke med å sette våre sjanser, samtidig som Sarpsborg endelig begynnte å få uttelling på sine sjanser. Sarpingene vant siste periode med klare 4-0 og dermed kampen 10-3. Fortjent seier, men kanskje var resultatet litt i største laget sett sjanser og spill under ett.

Ny kamp allerede på søndag da Akerselva er motstander i Kringsjåhallen. Kanskje kommer sesongens første seier der!?