2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - August - September - Oktober - November - Desember

Målfest når NOR vant over Bærums Verk

18.11.2012

Ingen stor kamp, men mange mål. Slik oppsummer vi NOR's 17-2 over Bærums Verk.

SVETT ETTERMIDDAG: Det ble en tøff ettermiddag for Bærums Verk's keeper i Solberghallen.

NOR 92 starter kampen best og viste fra start at de tenkt seg å føre denne kampen. Vertene trillet ball på et bra måte og skapte en hel del sjanser også. Klart fortjent kom også 1-0, men Bærums Verk svarte med mål i power play.

Dette forstyrret nå ikke NOR-spillerne veldig mye. I angrepet rett etterpå var Mathias Knutsen frempå på en retur. Når deretter NOR fikk spille fem i mot fire i to minutter (og også litt fem i mot tre) gikk luften ut av Bærums Verk og NOR kunne ganske enkelt reise i fra i målprotokollen. Positivt var det også at to av målene kom etter fine frislagsvarianter. Det sto altså 5-1 etter en periode og allerede da føltes kampen avgjort.

Kampfakta NOR 92 - Bærums Verk

NOR 92 fortsatte å holde trykket oppe i fra start i den andre perioden. Fine scoringer fra Mathias Knutsen og Kristian Becher førte hjemmelaget opp til 7-1.
Ved dette tidspunktet av kampen var NOR helt overlegne. Bærums Verk savnet helt struktur i spillet sitt og NOR kunne gjøre litt slik de ville. Hjemmelaget gikk opp til 10-1 og dominerte kampen klart. Men så mistet NOR konsentrasjonen noe og sluttet av perioden ble litt rotete.

Det ble også den siste perioden da det ble veldig mange utvisninger. Spillemessig var det aldri noe snakk. Bærums Verk var rett og slett for dårlig i denne kampen og NOR 92 kunne vinne stort uten å egentlig må gå for fullt.
- Dette var ingen stor innebandykamp, men positivt at vi scorer mange mål, oppsummerte trener Bjørn-Erik Thorp.

Oppdatert poengliga NOR 92

NOR 92 vinner komfortabelt med 17-2 og holder dermed 2. plassen a poeng med Bækkelaget og kuttet samtidig kraftig innpå BSK's noe bedre målforskjell. Det skiller nå kun 6 mål mellom de to lagene.