2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - August - September - Oktober - November - Desember

Ny målfest for herrene på hjemmebane

25.11.2012

Litt treg start. Men til slutt vant NOR 92 klart med 16-2 over St Croix.

Banens beste. Simen Bendiksen scoret tre mål og var best i hjemmelaget når NOR 92 vant
16-2 hjemme imot St. Croix.

Det var nok mange som på forhånd trodde dette skulle bli en enkel match for NOR 92. Vi fikk også se en ny målfest til slutt. Men slik ble det ikke til å begynne med. St. Croix kom med en tydelig gameplan, lavt mann-mann-forsvar, som laget fulgte på et bra måte første 20 minuttene. NOR hadde det meste av ballen, men som vanlig ble det mest stillestående balltrilling og lite utfordring med ball. Faktisk var det resultat-messig spennende da St. Croix utlignet til 1-1, men helt fortjent svarte NOR med to mål mot slutten av perioden. Det gjorde at NOR ledet 3-1 etter en periode og det var helt klart fortjent. NOR styrte som sagt spillet, men slet med å få til de store sjansene.
- Vi var ikke fornøyde med det vi presterte i første perioden, forteller NOR-trener Bjørn-Erik Thorp.

Han fikk se et bedre NOR-lag i andre perioden og ikke minst kom målene på rekke og rad. Under noen minutter var det som om ballen var programmert for å gå i mål bak St. Croix-keeperen. NOR trengte liksom ikke gjøre veldig mye for å få ballen i mål. Det var både selvmål og noen andre merkelige mål. Samtidig skal det sies at NOR-spillene var flinke til å skape seg litt mer rom blant mer og mer slitne bortespillere. Ved noen av målene gikk ballen raskt og pent mellom NOR-spillene. Ikke minst 7-1-målet kom etter en fin kombinasjon mellom Kristian Becher, Jonas Sandberg og målscorer Eirik Holstad. Kanskje er denne andre perioden en av de bedre NOR spilt i år. Det var stor bevegelse og høyt balltempo i stedet for et stillestående balltrillende.
- Første ti minuttene av andre perioden er bortimot, om ikke det beste, vi prestert så langt i år, sier Bjørn-Erik Thorp.

Kampfakta NOR 92 - St. Croix

I tredje perioden så det ut som om begge lag mest gikk å ventet på at kampen skulle være over. St Croix var, ikke uventet, slitne etter å ha prøvd seg på man-man-forsvar gjennom hele kampen, og ikke heller hos hjemmelaget så den riktige motivasjonen og spruten ut å finnes. Noen mål ble det dog og det var liksom aldri noe tvil om hvordan kampen skulle slutte, det eneste spørsmålet var hvor mange mål NOR skulle gjøre. Og faktisk kan jo målforskjell vise seg viktig i sluttet av serien. Nå ble det 16-2 og kommende lørdag venter et toppmøte borte imot Bækkelaget.
- Da regner jeg med en helt annen kampbilde, men det skal bli skikkelig gøy, avslutter Bjørn-Erik Thorp.

Se intervjuer med Bjørn-Erik Thorp og Simen Bendiksen etter kampen mot St. Croix