27282930

2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - August - September - Oktober - November - Desember

Dramatisk når NOR og Fredrikstad spilte uavgjort

25.10.2012

Seiersrekken er brudt. Men etter 9-9 hjemme mot Fredrikstad leder NOR 92 serien.

Dramatisk målfest. Steffen Løvlund var en av NOR:s beste spiller i 9-9-kampen imot Fredrikstad.

Første perioden bar ett klart og tydelig preg av Hawaii-innebandy. Det startet veldig bra målemessig for NOR da Bjørn-Erik Torgersen allerede etter 16 sekunder scoret 1-0. Den ledelsen fikk ikke NOR beholde spesiell lenge. 1.11 var spilt når Fredrikstad kvitterte til 1-1.
Og til å starte med bølget spillet veldig frem og tilbake. Begge lag prøvde en ganske høy press og dette gjorde at det ble flere feilpass. Etter hvert satte spillet seg litt bedre og da var det NOR som var det bedre og spilleførende laget. Samtidig var Fredrikstad veldig farlig når de kom opp i raske kontringer. En storspillende Anders Fanuelsen var en sterkt bidragende faktor.

Kampfakta fra NOR 92-Fredrikstad

I andre perioden så vi til å starte med en enda tydeligere kampbilde. NOR satte opp tempoet fra start og plutselig så Fredrikstad slitne og trøtte ut. NOR å sin side klarte mye bedre enn i første perioden å beherske det høye presset fra gjestene og styrte spillet. Målene la heller ikke å vente på seg. Ikke minst 7-2-målet kom etter et utrolig fint kombinasjonsspill mellom Steffen Løvlund og Henning Larsson. Etter det målet så alt opplagt ut for en storseier til NOR 92. Fredrikstad hadde ingenting å komme med og så i tillegg sluttkjørt ut. Men i idrett kan alt skje og det gjorde det denne kvelden i Solberghallen. To kjappe Fredrikstad-mål ut fra intet ga litt nerve i kampen. Og plutselig tok Fredrikstad over. NOR så nervøse ut og Fredrikstad spilte med stor selvtillit. Og før perioden var over stod det faktisk  7-7.

Intervju med Henning Larsson etter kampen

Siste perioden ble også dramatisk, for å si det mildt. NOR 92 gikk til den her perioden ned på to rekker og fikk umiddelbar utdeling gjennom 8-7 i periodens første bytte. Men Fredrikstad ga seg ikke. 8-8 lot ikke vente på seg og i midten av perioden fikk gjestene kampen dit de ønsket med korte spillesekvenser og mange avbrudd. Når det vel ble litt ordentlig spill var NOR det bedre og styrende laget. Likevel var det Fredrikstad som scoret neste mål. 8-9 kom etter en ganske enkel frislagsvariant der Stein Johansen scoret sitt fjerde mål i kampen. Johansen var klart best i Fredrikstad. I NOR var det to spillere som klev frem litt mer enn de andre, nemlig Henning Larsson og Steffen Løvlund. Det var også disse to som ordnet 9-9 rett etter Fredrikstads ledningsmål. Larsson fant Løvlund som elegant scoret.

Bilder fra fredrikstadibk.no

Det ble kampens siste mål og kampen ebbet ut med 9-9. Sett hele kampen under ett var kanskje ikke uavgjort ufortjent, men det føles litt unødvendig av NOR og rote det til med en 7-2-ledelse. Men forhåpentligvis lærer laget noe av dette og kommer sterkt tilbake til neste kamp. Da er det Holmlia som står for motstanden.