27282930

2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - August - September - Oktober - November - Desember

Ny storseier i Solberghallen

02.10.2012

Alle skader til tross. NOR 92 er fortsatt ubeseiret. " Jeg er fornøyd med at vi vinner og at vi scorer ti mål", summerer NOR-trener Bjørn-Erik Thorp 10-4-kampen hjemme imot Øreåsen.

Skuddvillig. Chris Jaksland fyret løs flere ganger i kampen imot Øreåsen. Till slutt ga det også resultat i form av et praktskudd i mål. Kampen vant NOR med 10-4.

Hele ni NOR-spillere måtte stå over hjemmekampen imot Øreåsen av forskjellige grunner. Alikevel hadde ikke laget noen større problemer med å vinne kampen. 10-4 (3-1, 4-1, 3-2) ble det til slutt.

De mange forfallene betydde at NOR 92 for første gang i år startet en kamp på to rekker. Dette gjorde at vi fikk se et hjemmelag som åpnet kampen i et litt høyre tempo enn det vi sett i tidligere kamper. NOR-spillene flyttet ballen kjappt imellom hverandre og tok flere bra offensive initiativ. Øreåsen slet med å henge med i starten av kampen.

Hjemmelaget kunne, og burde, hatt en større ledelse enn de 3-1 som nå var fasiten etter en periode. En viktig rolle i første perioden hadde Steffen Løvlund. Fra å tidligere mest ha gjort seg kjent som en målscorer av høy klasse, tok Steffen i kveld på seg rollen som playmaker og tilrettelegger. Steffen hadde assist på begge de to første NOR-målene.
"Jeg sa faktisk før sesongen at jeg i år skulle ha fler assist enn mål", smiler Steffen.

NOR 92 TV´s intervju med Steffen Løvlund etter kampen

Den første perioden var den klart beste fra NOR sin side sett hele kampen under ett. I andre og tredje perioden så vi ett litt mer slurvete hjemmelag som ikke gjorde mer enn hva som trengtes for å vinne kampen.

Kamfakta fra NOR 92 - Øreåsen finner du her

Øreåsen kjempet godt gjennom hele kampen, men hadde ikke noe å stille opp mot et NOR-lag som innimellom viste god kvalitet i sitt spill. "Det var noen bytter der vi var gode, men etterhvert virket det som om vi merket at vi var mye bedre og da sank kvaliteten i spillet vårt. Men jeg er fornøyd med at vi vinner og at vi scorer ti mål. Ellers har vi å jobbe med. Jeg er selvsagt heller ikke fornøyd med at vi slipper in to mål i eget power play", summerer Bjørn-Erik Thorp.

NOR 92 TV´s intervju med NOR-trener Bjørn-Erik Thorp etter kampen

Etter denne kampen venter nå et lite oppehold for NOR 92. Neste kamp er hjemme imot Råde søndag 14 oktober. I forhold til skadesituasjonen kommer den lille kamppausen på et bra tidspunkt. "Jeg er ikke bekymret over skadesituasjonen, men nå får vi litt ekstra tid å få spillene tilbake igjen."

Positivt fra Øreåsen-kampen var at Magnus Sjøstrand fikk sin A-lagsdebut i en seriekamp.

Oppdatert poengliga for NOR 92

PS! Etter at CoverIt Live startet å ta betalt for sine tjenester bestemte vi oss for å følge kampene våre LIVE via Twitter. Det skulle vise seg i kampen mot Øreåsen at vi ble for ivrige med oppdateringene da vi gikk tom for Tweets i andre halvdel av siste perioden. Vi beklager dette og skal forsøke å "time" dette bedre ved neste anledning :)