27282930

2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - August - September - Oktober - November - Desember

Femte strake for Tigers

14.10.2012

Råde kom til Solberghallen med ambisjoner om å stikke kjepper i hjulene på et NOR-mannskap som hadde tatt fire strake seiere før denne kampen.

Eirik Holstad. NOR 92 scoret hele 14 mål mot Råde og unggutten Eirik Holstad noterte seg for ett mål og tre assists.

Ny storseier til NOR 92 (dt.no)

Råde sløste med sjansene (Moss-Avis)

Råde fikk også den starten de ønsket seg da de tok ledelsen 1-0 etter snaue tre minutter. Men hjemmelaget utlignet drøye halvminuttet senere etter at Råde keeperen rotet ballen inn i eget mål. Men Østfoldingene lot seg ikke affisere av dette og etter 4.14 var de i føringen igjen med 2-1. Men det skulle vise seg at dette var siste gangen Råde var i ledelsen denne kampen. NOR 92 utlignet til 2-2, økte til både 3-2 og 4-2 før den første perioden ble rundet av med en takling av Jonas Sandberg som med litt flaks slapp og hente tenna ut av panelen i Solberghallen. Dermed skulle Tigers starte siste perioden med spill 5 mot 4 i hele 5 minutter.

Kampfakta fra NOR 92 - Råde

Denne sjansen lot ikke hjemmelaget gå i fra seg og økte til 5-2 og 6-2 før 2 minutter var gått av midtperioden. Når Erik Wilhelmsson økte til 7-2 virket kampen kjørt for Råde guttene. Men de fattet nytt håp etter sin 3-7 redusering etter 32.21, men da Didrik Grøstad sendte hjemmelaget i føringen med 8-3 kun drøye minuttet senere så skjønte vel Råde at kampen var kjørt. Jørgen Becher spilte sin første kamp for sesongen og scoret sitt andre mål for kvelden og periodens siste mål etter 34.58 og NOR 92 kunne dermed gå til pause med 9-3.

Vi fulgte kampen LIVE på Twitter

NOR 92 forsatte i siste perioden der de slapp i midtperioden, etter 48.52 økte Henning Larsson hjemmelagets ledelse til 10-3. Råde reduserer til 10-4 før Tigers øker til 11-4 etter 56.19. I kampens siste drøye tre minutter ble det scoret hele fire nye mål. Ett til Råde og tre til Tigers. Dermed vinner NOR 92 selvfølgelig velfortjent uten å imponere. I perioder spiller gutta bra innebandy, men fortsatt blir det gjort litt enkle feil som fører til at gjestene får litt flere store muligheter enn de strengt talt burde ha fått. Uansett, guttta jobber og sliter og når man scorer 14 mål kan man trygt si at man har underholdt de snaut 130 tilskuerne som hadde tatt turen til Solberghallen denne ettermiddagen.