27282930

2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - August - September - Oktober - November - Desember

Ny storseier for NOR-herrene

21.10.2012

Ikke heller Vålerenga klarte å sette en stopper for NOR 92-herrene. 10-3 (3-0, 3-2, 4-1) vant NOR med i søndagens bortekamp.

Takk skal dere ha, det gjorde vi bra. NOR-herrene kunde juble også etter søndagskveldens kamp.

NOR satte opp tempoet fra start i kampen. Vålerenga viste på tross av dette tidlig at de tenkte å kjempe hardt, men etter seks minutters spill fant Kristian Becher målet og deretter var NOR det bedre laget i første perioden. Lillebror Becher ville også vise seg frem og fem minutter etterpå satte han dit 2-0.
NOR var som sagt det førende laget i den første perioden, men Vålerenga kom opp i småfarligheter innimellom og da viste Anders Fanuelsen  suverent keeper-spill.

"Jeg synes vi gjør en ok første der vi gjør det vi skal og lar ballen gå fort", sier NOR-trener Bjørn-Erik Thorp.
Rett før pause økte NOR ledelsen sin til 3-0 og styrket av dette startet de periode to meget bra også med mål allerede i første bytte av perioden. Men etter dette virket det som om luften gikk litt ut av NOR-laget. Plutselig fikk Vålerenga litt tak i kampen og jo lenger perioden gikk desto mer fikk Vålerenga bestemme rytmen i tempoet. Dette gjorde at andre perioden bar stort preg av Hawaii-innebandy.
"Vi slutter å spille slik vi skal og velger dårligere og vanskeligere løsninger enn hva vi gjorde i den første perioden. Dette fører til at vi mister ballen på farlige steder", kommenterer Bjørn-Erik Thop.
Vålerenga var det laget som klarte å beherske Hawaii-spillet klart best og kun en storspillende Anders Fanuelsen i NOR-målet gjorde at Vålerenga aldri kom veldig nære målmessig.

Foran den siste perioden ledet NOR 6-2, men kampbildet var noe urovekkende. Det skulle dog vise seg at NOR var det laget som orket best i denne kampen. Det var gjestene som styrte spillet, mens Vålerenga satset på kontringer og mye skudd.
"Vi fortsatte å gå på tre fulle femmere, men vasket om ordentlig i laget. Dette ga ønsket effekt og samtidigt ble Vålerenga merkbart slitne. Det skal sies at Vålerenga er det beste laget vi møtt så langt denne sesongen. De har en tydelig spilleidè. Men de valgte å stå høyt på oss, men dette hadde de ikke orken til å gjennomføre", summerer Bjørn-Erik Thorp.

Seiern fastsettes til slutt til klare 10-3 for bortelaget og dermed tar NOR 92 sin sjette strake seier. Laget ligger på andreplass på tabellen når nå to forventede tøffe kamper, Fredrikstad og Holmlia, venter. Først ut er Fredrikstad i Solberghallen torsdag kveld.
"Det blir en interessant kamp som jeg gleder meg mye til", sier Bjørn-Erik Thop.